Såja.. Nu är det måndag igen..

Fast denna måndagen är början på ny vecka så känns det ändå annorlunda. Det är liksom derby imorgon nere i Skånes skithåla. Så idag blir det många sömnlösa timmar när man ska sova. Liksom nervösiteten samt känslan att det är derby tar över min skalle och man kan inte somna. Så det blir väl Gud Fadern-trilogin med S:et och Linus. Bara för att man ska ha något att göra. Poppa en stor kastrull med popcorn och bara trycka kakhålet fullt med dessa vita molntussar.


Bilden gjord på manuset från de tre filmerna. Sjukt fint!

Min typ av humor..


Mina drömmar....

...är verkligen inte som era vanliga svenssondrömmar. I natt drömde jag om att jag var ute och vandrade. När jag gick förbi en äng med massa kossor. Då ser jag en ko som springer snabbt med en planka bakom sig. Så blir dom andra kossorna avundsjuka och springer efter. Så dom springer runt ett träd typ 2 varv. När dom fått upp farten så börjar dom hoppa över stängslet. Vissa fastnar och vissa knäcker sina ben. Men dom flesta vågar inte hoppa. Så dom står kvar i hagen. Den första kossan som hade en planka i släptåg hoppade först. Och när hon klarade det så vände den sig till dom andra korna och gav världens MUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Kvinnor kan köra bil!! hahahahaha


Sorry..

Sorry folks att jag inte uppdaterat er favoritblogg på två dagar. För det var väl två dagar sen? Det har iaf. gått sjukt fort denna veckan. Och igår vann mitt älskade HIF mot bönderna från Småland. Typ från staden där skogen slutar och havet börjar, där det går en bro rakt över till en Ö.. Ja ni vet vilken stad jag menar.
Efter matchen var det efterfest på O´learys sen på Utposten. Skönt som fan att folk festar på stan en onsdag. Liksom kändes inte som Helsingborg.
Nya kurser inlagda nu. Så snart ska man påbörja Programmering B C++, Operativsystem WinXp, Nätverkskommunikation A.. Så jag blir datornörd upp i dagen. Tänk er en datornörd som lever det liv jag gör. Typ kastar ut mig en massa ord innan jag tänker. Det kan ju inte datornördar göra. Dom ska bara vara tysta och glo i en skärm, och hacka Nasa. Jag däremot ska hacka stureplan.se, för det känns det enda rätt nu.

Gårdagens ramsa: Vi har aldrig sett nån firma, malmö bulldogs vad är det? Fittorna i himmelsblått har ju alltid lika brått, fega mff kan aldrig rubba oss!!

Ge mig onsdag.

Ge mig onsdag och matchdag mot bönderna från Kalmar. Sen nästa är det derby mot mupparna i malmö.

Retard?


Tack mamma och pappa för välrdens fyndigaste namn!!


Kim: Du suger..


Dagens roligaste...


Det får vara allt för inatt.

Vad fan händer?

Vad fan händer egentligen? Var kommer alla besökare ifrån? Är det så jävla roligt att läsa om en kulstötande kille med jättemage och stora armbågar? Nej tänkte väl det? Ska väl fan börja slänga upp lite häftiga bilder.















Söndag...

Allt är mitt fel tydligen? Man är nykter för en gångs skull sen är allt mig fel. Inte fan visste jag att pengar växer på träd. Jag ska iaf. hitta det trädet en vacker dag. Då jävlar, så ska ni få se på andra bullar. Virus på datorn? NEJ! Det är bara jag som svamlar nu när hösten är påväg. Ska man lägga sig i en dvala eller ska man ta emot detta kalla hösmörker med öppen famn?

30 missade samtal. Någon vill säga mig något? Jag tror inte jag orkar lyssna. Ska bli ett nöje att ta tag i flaskan igen och ta bort all ångest. Kan säga att det inte är kul att leva som en torsk, det är däremot roligare att leva som en Rock´n Roll-stjärna. Det tror jag att jag gör. Tror inte Meatloaf var bättre än mig.

Tolka inget fel, tolka allt rätt.

Lördag..

Festade lite hos S:et igår. Mycket trevligt sällskap. Men sen helt plötsligt så var klockan 04:00 när försvann tiden? Aja idag på morgonen så vaknade jag kl. 08:00 (ja jag vet att jag sover lite). Så jag bestämde mig för att gå ut och promenera. Duggregn och lite småkyligt. Inte en enda själ ute så långt ögat kunde nå. Skönt att bara rensa skallen.

Idag blir det  .... .... Så kom med förslag!

Dessa tjuvar.. Dessa bovar.. Dessa [....]


Dessa storstadsbönder från malmö...

....hamnar där de hör hemma..


Die Hard-katten..


Sex, and the City..

Hur fan kunde jag gissa att den filmen skulle vara precis som alla andra "gull gull, ledsen ledsen, hat hat, återgå till kärlek igen"-filmer.. Liksom att tjejer nappar på dessa filmer? Jag förstår det inte vad är meningen? Att man själv ska leva upp till ett liv som är såååååå romantiskt som i filmen? Kom in i spelet tjejer. Filmen var skit, precis som alla andra romantiska skitfilmer. Det hade ju varit en annan sak om någon av tjejerna hade dött i filmen eller typ flytt landet. Bara för att utmärka sig pyttelite från alla andra romantikskitfilmer.
Våga något nytt. Filmer med bra budskap brukar väga mycket i min filmlista.

Sen måste jag även ge en känga till alla killar som älskar "skjut, spräng, naket, skjut lite till, skjut några till, spräng lite byggnader"-filmer. Allvar? Effekterna är fan inte allt i en film. Det är ett plus. Men om det används allt för mycket förstörs ju filmen. Sen om det ska vara action med smak och stil så ska det helt klart vara Die Hard, fast den sista får nog trilla bort från denna listan. Lite för mycket 2000-taletaction.

Så era små liv. Kila ner i videobutiken och hyr Die Hard Hämningslös! Lätt den bästa action rullen någonsin!

Entourage..

Glodde nyss på Entourage senaste avsnittet. Fyfan vad bra serie det är. Ni som inte sett den. Börja med säsong 1 och kolla alla avsnitt. Roliga repliker och fina brudar.

Veckans klant.


Veckans måilla.


Veckans Japan..


Veckans fest!


Hundar...




Måndag hela veckan.

Såja. Nu är det måndag. Så kul. Vill ni höra det igen? Måndag. Jobb, skola ny jävla lång vecka. Skitkul. Måndag.

Britt-Marie

En gammal klassiker!

Såja lördag.

Idag har jag bakat bullar hela dagen och typ kollat på One Tree Hill. ÅÅÅÅh så bra den serien är jag bara älskar den. Var även hemma hos S:et och hjälpte honom att färga hans hår. Det blev jättefint. Vi skulle bara slinga det med så tog vi hela istället. haha


Han har även börjat träna, det ska jag också göra. Måste få bra kondis till hösten ju.

Idag har jag på mig mina nya outfit jag köpte igår.

Dagens outfit:



Byxor från H&M, jättesnygga. Det senaste med ett hål i skrevet.



Den halsduken fck jag beställa från USA.. GUD SÅ SNYGG DEN ÄR!!



Beställde även denna tröjan från samma affär som halsduken. Fräscht med en kanin på bröstet.

Nej nu måste jag återgå till min drink. Martini extra torr med två oliver. Sen ska vi även dricka lite cosmopolitan. Gud så retro!!

Helgens bravader.

Folk måste nästan vara trötta på mina utspel. Inte för att jag gör någon illa. Utan det måste vara tråkigt att läsa om det varje jävla helg. Så jag ska bespara er mödan och endast skriva om rosor och bin. Fast att dom börjar försvinna nu när kylan kommer, när kylan kommer måste man ta på mössa. Gör man inte det så blir man förkyld. Är man förkyld så viskar man. Viskar man så ljuger man säger dom. Ljuger man så kan man hamna i finkan. Sitter man i finkan umgås man med kriminella. De kriminella värvar en till ett fängelsegäng. Sen dödar man någon och då är man mördare. Så glöm för helvete inte mössan när du går ut idag.

Så jävla glad jag är idag!!

Sitter och halvsover framför datorn men blivit så trött att jag inte kan somna. Sov liksom skitdåligt hela natten. Ja den lilla sömnen jag fick dvs.

Men Entourage har äntligen påbörjat sin femte säsong. Efter manusförfattarnas strejk i Hollywood har många program fått vänta för att börja på nytt. Enoturage är ett exempel. Men nu är dom tillbaka!

Här bjuder jag på det senaste avsnittet.
http://www.surfthechannel.com/info/Television/Entourage/118805/S5E1.html?aid=201408

Svenskar och bredband..

Jag minns när man som liten typ 4:an eller 5:an stack till en kompis för att kolla på internet. Skolan hade ju inte skaffat det än. Man var ju fascinerad. Kunna chatta med människor från andra sidan jordklotet. Kolla på webcams från New York och kolla hur värdet var där.
Det var absolut inte många som hade internet på den tiden. Aftonbladet.se såg verkligen ut som en sida folk i min klass gjorde under webbdesign-lektionerna. Enkla och fula sidor.

Nyligen rapporterade företaget Akamai om vem som använder internet mest i världen. Och gissa vad? Sverige ligger i topp? Är det oväntat? Nej inte ett dugg. Finns bara en jag känner i min krets som verkligen saknar internet och det är Linus. Men han har ju flyttat så han har inte hunnit koppla in sitt nya internet.

Vi har flest internetanvändare men även är det så att vi ligger inne med snabbaste bandbredden. Jag har ju 100/100 mbit. Vilket man för 10 år sen kunde drömma om. Man kunde endast nå den hastigheten om man satt på LAN (Local area Network) alltså lokalt nätverk, samt att man hade en hub som klarade 10/100.. Då kunde man byta filer mellan varandra i en hög hastighet och dessa LAN var populära förr i tiden. Medans man nu kan sitta hemma och streama en film från internet precis som om man hade den på dvd-skiva.
Sen har ju dom uppe i Sverige världens största LAN, Dreamhack. Där det förra året deltog 10,544 personer med deras datorer i en stor sal uppe i Jönköping.


Ah nu var jag väl lite nördig? Men så är det, bara att inse nördarna som var så nördiga förr i tiden att ingen ville umgås med dom eftersom dom satt och kodade olika program och byggde sina egna datorer. Dom har skapat världen som den är idag. Allt idag går genom internet, då menar jag ALLT!!

Så en applåd åt dessa nördar borde sitta på sin plats.

Svamp och plugg.

Igår satt jag och pluggade, hade ont i nacken av att vara fast i boken. Men så skickar Sanny sms och frågar om vi inte ska ut och plocka lite svamp. Klart som fan, det är roligt plus att man blir skitglad när man hittar svampar. Nej inte såna psykadeliska svampar. Utan KarlJohan. Väl inne i skogen så gick vi runt ett bra tag utan att hitta en enda svamp. Sen så går vi ut på en liten landsväg och där hittar Sanny sin första svamp. Medans jag inte hittade ett skit på länge.
Sen blev vi av med varandra av att vi ivrigt letade efter svamp så jag gick tillbaka mot bilen och då började jag hitta mina svampar. 4 st. blev det. Medans Sanny kom med typ 10 -tal. Ah! Men jag fick dom för hon tyckte inte det var lönt att ta hem dom. Tack =)

Idag blir det att hitta på något med Ida. Bio kanske?

Posarn...


Sannys första svamp.


Jag.. Skogsmullen..


Gårdagens mening: AKTA VILDSVINET!!!

Vakter...

Bara jag som tycker att det inte är synd om dessa vakter?



Klanen D.b..s..

Hittade en grupp på internet med en massa släktingar till mig. Jaha? Klan D....... heter den. Hade absolut ingen aning att vi var många. Men det är vi tydligen. Känns roligt på något faktist.

Grillning på hösten.

Vi fick ganska fint väder igår så Claudia drog ihop ett gäng för det kändes att vi behövde grilla en sista gång innan hösten slog till på allvar. Ett mycket trevligt sällskap med en hel del överförfriskningar. Kan säga att folk som gick förbi verkligen var förvånade att någon fortfarande grillade detta året. Samt att det var en måndag i tider där skolan och arbetet börjat igen.
Sen har folk även blivit bättre på att besöka denna sidan. Härligt!

Gårdagens ord: Osram









Ungar..

Egentligen är jag glad om någon går ut med hunden. Men ibland vill man inte ge ansvar till ungar som knappt blivit 5 år gamla. Igår kom det 4 ungar och knackade på och frågade om dom får gå ut med Gandalf. Han är ju liten och snäll tänker dom ju. Men jag sa att han äter barn och så gick dom sin väg.


Äventyraren...

Studenternas tider är här. Alla börjar skolan och så alla dessa studenthem som fylls av svenskar som kommer hit till vårt vackra Skåne för att studera. Samt att försöka läxa upp oss hur man festar. Så vi fem stack ner på studenthemmet vid Furutorpsparken. Entrade och verkligen visade alla dessa små individer hur man festar. "Var är Henke från fyran?" "Han stack precis." Bulls Eye. Nu hette jag Henke och jag bodde på fjärde våningen om någon skulle fråga. Jo givetvis med en Stockholms dialekt, för vilken Helsingborgare flyttar in i studenthem när man kan bo kvar hos päronen?
Vi hittade ett övergivet sällskapsrum med massa sprit. Så det skulle drickas upp. Tack även att dom lämnade kvar Schweppes Rushian.. Sen skulle man urinera så man gick bara in i rummet bredvid där det satt 10 jätteförvånade tjejer. "Hej jag ska bara låna toan, och jag tänker inte fråga om lov då min bricka ligger någonstans i hamnen efter att jag blivit nollad av de äldre studenterna så jag kommer inte in i min lägenhet", "Jo men låna du toaletten, men ta ner locket efter dig"..
Annars hände inget märkvärdigt.

Helgens mening: Vem vill åka mer?

Snö-oväder.

Fördelen med att cykla är att man bara öppnar flabben så man får torrt tandkött. Det är ungefär som att borsta tänderna. Men det är även bra att öppna flabben när man cyklar genom den skog och bara få i sig skogens läckerheter. Jag kan lova att man blir mätt.
Men sen är det mindre bra att cykla när det pissregnar så regnet slår mot pannan och det känns som att en kines står och kastar is-skulpturer i ansiktet på mig. Det var verkligen ett snö-oväder i morse. Så nu sitter man här mår piss och bara skakar. Ja ni läste rätt. He-Man, Hulk Hogan, Stålmannen, Dr. Alban, a.k.a. Jag. har blivit sjuk. Jag ska därför inte göra ett skit idag mer än att hitta en fest.

Igår hade
Aha!

Gandalf..

Ja jag vet att han får mycket uppmärksamhet här. Men vem är det som får mig på gott humör när det går illa?


Världens grej..

Igår var jag hos Issas föräldrar och drack lite kollade på Idol. Skrattade en hel del. Fast man själv aldrig hade sjungt bättre. Men jag gör iaf. inte bort mig framför kameran. Sen stack vi ner till hamnen. Satt på stenar och bara njöt av att vi bor i Nordens vackraste stad.

Idag på morgonen när jag cyklade hände en grej som jag sent lär glömma. När jag cyklade förbi vid HD på en sidogata så kom där en duva som störtdök mot framhjulet på min cykel. Så jag fick typ svänga till höger för att inte döda duvan, så när jag svänger tappar jag balansen och trillar av cyklen medans cyklen fortsätter och rullar av sig själv. Jag låg på marken helt förbryllad. Men cyklen styrde mot trottoaren och typ flyger in i en buske och bara exploderar. Jaha!! VAFAN VAD DET TÄNKTE JAG! Så typ börjar träden och buskarna brinna. Jag känner hur varmen slår mot mitt ansikte. Tur som fan att Sydspol körde förbi för snubben hoppade ut och släckte elden med vattnet han har i bilen med en slang. Jag bara stod och kollade på och fattade inget. Jag bara tänkte på duvan som störtade.

Hoppas ni som läser detta är lättlurade som S:et..

Stockholmare..

Jag tror han ljuger. Men jag är inte helt hundra, så jag ska inte bedömma honom.

Minister me..

Kom att tänka på det idag. Drar jag till USA så kan jag viga, begrava, döpa människor. Jag är ju prästvigd. Vad kan man inte göra i USA.. Gjorde det gratis över internet något år sen.

I Now Pronounce You Husband and Wife

Idag har jag även slutfört två uppgifter. Ska avsluta en kurs imorgon samt en annan nästa vecka. Sen blir det full fart. Programmering B C++, WinXP Prof (enbart för att ha det på papper) och Nätverkskommunikation A.. Det ska bli ett nöje.

Hjälpte även Sanny med hennes design till hennes blogg. Satte tandpetare i ögonen så dom inte skulle stängas. Var så jävla trött. Men jag gjorde klart det och hon blev nöjd. Tror jag iaf.
http://sannyball.blogg.se/

Hittade föresten en sida där man kan glo gratis på olika tv-program. Kollade på Prison Break samt Family Guy.

Här bjuder jag på det senaste Prison Break:




http://www.surfthechannel.com/ Är adressen...

Mycket nöje.

Flugfan..

Jag har sån jävla små kukbananflugor på rummet. Var kommer dom ifrån? Kan det vara så att man har öppet fönster och det är ljust i rummet?
Jag gjorde iaf. en Mr. Miyagi och fångade flugan som flögit runt mit i 30 min nu. När jag öppnar handflatan. Så flyger den ut igen. Så jag börjar vifta med handen för att fånga den igen. När jag fångat den så spänner jag näven hårt. Öppnar näven och då flyger den ut igen... VAFAN!! Så jag fångar den för tredje gången spänner näven som fan. Och så lever fanskapet när jag öppnar näven. Förhelvete. Men den måste ha dött nu för den har inte stört mig på 5 minuter..

Fan vad jag är sugen på.....

...Hummus... Eller inte.
Nej men en USA-resa, jag kollade på Google Earth idag och spanade in lite Campusområden i USA. Jag vill studera där. Livet, festerna och givetvis att det är USA. Tänk att typ bara gå till en stor fest i ett student hem som antingen heter Alfa eller Beta. Omega förekommer också. Vad man ser på bilder så dricker alla typ Bud Light. Fegisar här ju. Tänk då en redig Egeby-grogg. Ah deras öron lär fladdra.

Hittade ett flyg till USA för 1700. Vad fan är det? Det är fan dyrare att flyga till Paris. Gäller bara att få loss tummarna och boka en sådan resa. Ida sa att hon ville med. Vem vet, vi kanske bara sticker sådär. Så vet ni inte var vi är. Bra att skriva det här då. Tusan vilken klant man är..


Flytt..

Snart blir det en flytt av bloggen till bakfylla.nu. Men det får dröja lite till.

Helgen som varit.

Fredagen. Hur rolig som helst! Mins dock inget.

Lördagen. Ännu roligare. Kräftskiva stod på schemat. Vi var hemma hos S:et, sjöng snapsvisor och käkade gott.

Söndag. Jag hjälpte Linus att flytta till Sturegatan. Nu är det 5 pers som man känner som bor på samma gata. Så fort jag är klar med min utbildning och hittat mig ett jobb jag verkligen trivs med så ska jag också fixa lägenhet där. Kan inte bli bättre läge än att bo där. 5 minuters cykelväg till Knutpunkten och nära till Olympia, det enda som krävs.

Idag har jag pluggat som fan. Alla dessa problemlösningar man ska göra för att ett program ska fungera problemfritt.











RSS 2.0