Onsdag.. Så ni vet.

Lagade mega god potatisgratäng idag. Farsan och brorsan tyckte det var jättegott (morsan är i Polen). Så jag får agera kock. Iaf. när jag fixade med maten så funderade jag på hur man kan tjäna pengar. STORA pengar. Det man oftast hör är folk som startar någon webbtjänst eller nån hemsida som dom sen drar in storkovan på, genom reklam. Eller att dom fått så många trogna besökare att dom kan sälja till något stort mediaföretag.

Så jag tänkte om man skapar ett bloggnätverk. Som feber.se (Som jag följt sedan starten).. Liksom det hade kunnat dra in stora pengar på..... Ah ska egentligen inte säga så mycket. Så ni inte snor mina idéer..
Men förvåna er inte om jag sen står på min fina båt i Norra hamnen med en ciggar i flabben, porr mustasch och silkes vit kostym. Kan det bli mer gay? Nej! Men rik är jag iaf..

Helgen är snart här. Och imorgon är det bal för alla som tar studenten. Får väl dra ner där och fota lite folk, för att sen slänga upp bilderna här.
Sen på fredag blir det i vanlig ordning......................................bla bla bla..
Lördag blir det Bakken med S:et och hans jobbepolare. Kan säkert bli en rolig tillställning. GIN & TONIC!!!!!!Hittar inte fler bilder så det får bli detta för idag..

Såja.. Det är bekräftat. Man är störd. 2...

Hej hej. Nu ska det uppdateras igen.
3 frågor jag ställer mig själv som ni säkert bara skiter i och bläddrar förbi till bilderna.

1. Helgen?
2. Fylledans?
3. Vin?

Svar:
1. Underbar. kanske en av de skönaste hittills i maj månad..
2. JA, det ser förjävligt ut..
3. Stekhuset bjuder inte på några finare viner. Men den dom har duger gott till att ladda min kropp.


Vet inte varför. Men skrattade som fan åt denna sista..


Ny dag imorgon... Det vet ni väl?  

Lördag.....

Hej kära bloggfitta. Nu ska jag skriva så lite så möjligt för jag har verkligen inget att skriva idag. Så om jag ska tvinga fram en genomtänkt text så blir det oftast.. "Igårsprangjagneristanochkolladeliteväskormedansdetgickförbientjejmeduppsatthår"-blogg. Med andra ord tråkigt för er människor att läsa.

Men.... Jag måste bara säga detta med S:et. Liksom ett syndrom som gör att folk blir lite ivriga och tappar saker eller välter dom. Var hos Vasic igår och firade att han fyller 23 samt att han ska flytta till Finland. Vad gör S:et? Jo han välter ett glas med mjölk. Liksom... VEM FAN DRICKER MJÖLK NÄR MAN KAN LYSSNA PÅ HIP HOP?
Sen hos Balke. Ja där välter han en hel öl. Vilket resulterar i ett krig. Jag och S:et smyger ut och ner på Stekhuset. Där det visar sig att ägarna vägrat betala vakterna sina löner. Så dom har sagt upp sig. Stans bästa vakter. Och nu kom det istället två nya. Jaha? Det får bli en bojkott av något slag. Jag sa till ägaren, att han inte kan vara sån fitta mot vakterna som gjort stället.

Ah jag orkar inte skriva. Får skriva något imorgon när jag orkat tvätta bort all gurkstänk från skärmen.. Går fan inte läsa.

Dagens mening: Sug min din mamma..

ESC semi del 2 avklarad..

Kollade på skiten ännu en dag. Fattar inte att jag glor på sånt. Men vafan ska jag istället spela WoW?

Detta förknippar jag med följande länder som gick vidare:

Ukraina:


Kroatien:


Albanien:


Island:


Georgien:


Danmark:


Sverige (ockupationsmakten):

Ni kämpade.. Vi ska kämpa vidare..

Lettland:


Turkiet:


Portugal:


End of this..

Årests sommarplåga?


Ikväll är det torsdag kväll.

Jag går runt i lägenheten och bara hoppas att Alvaro ska komma tillbaka. Liksom helt nervös är jag.
Sen såg jag en katt som var sugen på lite fisk..Dessa uteliggar katter....Såja.. Det är bekräftat. Man är störd.

Jag och Linus satt igår hos honom och kollade på eurovision och drack rövin. Mysigt som fan om man är bög. Så det var inte mysigt utan det var obehagligt. Sen vaknade man på golvet på Linus jobb.
Tillbaka till cirkusen i Belgrad. Vad fan händer med bidragen? Vissa var ju fan åt helvete.

De länder som gick vidare förknippar jag med olika saker:

Grekland:


Rumänien:


Bosnien:


Finland:


Ryssland:


Israel:


Azerbajdzjan:


Armenien:


Polen:


Norge:

...eller


Ja............................................................

Yo yo yo..

Eurovision och rött vin hos Linus idag.. Finlirare eller bara wannabe? Jag vill kalla det för en livslång eftersträvan till vad man inte blev född till. En sån glädje man går runt och längtar efter att få uppleva. Veta hur det är att bara vakna på morgonen av att frukosten blir serverad i sängen. Istället får man nöja sig med att sova med brödsmulor som är jävligt obekväma att sova med. Men vad ska man göra? Vissa straffas och vissa får det enkelt. Medan dom flesta får det skitsvårt att försöka vara människa.

Dagens ord: Arab-emo..

Ny dag nytt piss..

Hjälp.. Jag har blivit beroende av World of Warcraft. Spelar liksom hela dagarna och vad får man ut av det? Inget mer än att man blir seg i skallen. Jag har blivit så seg att jag måste kolla på tangentbordet när jag skriver. Nu går allt så jävla segt att skriva. Jag orkar inte skriva med folk på msn. Jag orkar inte skriva långa blogginlägg och jag orkar inte umgås med någon. Konstigt datornördar alltid är för sig själva. Dom orkar inget.
Ska skuggboxas lite snart och sen köra lite situps. Måste få upp orken igen.

Ska fixa en ny design här på sidan.. Så fort jag orkar dvs.

Lite bilder att skratta åt:


Det blir inget dagens ord eller mening.. Brist på fantasi helt enkelt. Så blir det när man spelar WoW.. Allt man får fram är: Apbröst.

Äntligen va?

Äntligen uppdaterar jag här.. Jag måste skärpa mig. Har legat på latsidan nu ett tag. Liksom jag leverar inte som jag gjorde i början. Men nu jävlar fick jag ny fart då jag såg en artikel på aftonbladet.se. Liksom vilket värde en blogg har. Det gör man här.

De bloggar som jag läser är värderade här under enligt bloggvarde.se:

ACPA: 6 691 kr.
ClaudiaPL: 13 268 kr.
HileaSoltun: 7 368 kr.
IsabellHBG: 6 163 kr.
Sanny: 5 976 kr.
Limpan: 6 269 kr.
Bakgatan: 14 697 kr.
Fraajday: 4 324 kr.
Hejnu: 1 710 kr.
JenniferNordfors: 2 952 kr.
Agneslicious: 6 477 kr.
Mickey J Barczyk: 1 603 669 kr. WOW!!
Helsingborgstad: 1 813 kr.

Och så värdet på denna bloggen då? Kan säga att min blogg är mer värd än Linda Bangtzing´s

Baybare: 75 864 kr.

Vill någon köpa min blogg? Kan tänka mig gå ner till 70 000 om du är en seriös köpare och har bloggerfarenhet.

Sen vill jag att alla i Helsingborg ska skänka en tanke till legenden Michell. Han är nog den som är mest känd i stan. Ja Henke ligger kanske före. Men Michell har klättrat utan medias hjälp. Han ligger just nu på sjukhus. Skänk en tanke.

En bild från helgen.. Eller förra. Jag minns inte.


Jag och DK + två 254-valpar..

Dagens mening: Jag föddes som en människa. Men kommer att dö som ett minnesmonument.. - Patricius Poet

Negebollen..

Efter att jag tänkt efter. Det där med negerbollen. Det var en arg kvinna som såg ordet "negerboll" i ett skyltfönster på ett café. Det fick henne att se rött. Hon tyckte det var förolämpande mot alla svarta människor. Så hon anmälde fallet till diskrimineringsombudsmannen. Och det gick vidare. Nu får det alltså inte heta negerboll.
Akne är äckligt och oönskat på människans kropp. Liksom vem vill ha en massa varfyllda porer? Det var så akne fick i folkmun namnet "finne". Eftersom finnar var oönskade precis som akne. Konstigt att ingen anmält detta till diskrimineringsombudsmannen.

Därför tycker jag att vi kallar akne för "svennar".. Liksom svenskar är inte önskade här i Skåne..

F.ö. Idag är det fredag. Då drar man på sig dansskorna och går ut och dansar på folketspark i Billesholm, Hasslarp eller Ekeby. Hör att det är bra dansband i alla parker.

Dagens ord: Stick!!!!!111!!oneeleven

image62

Såja..

HIF vann och jag är skitglad.Sjukt illa..

Jag har glömt bort att jag äger en blogg. Så uppdateringen har inte varit bra denna helgen.
Helgen har varit underbar. Efter att ha festat som fan på fredagen så kunde man inte sova länge på lördagen. Jag startar datorn och loggar in på MSN. Första som skriver till mig är Darj. "Ska vi dra till Borås? Fixa bil". Jag har ju farsans gamla Volvo så nu skulle vi bara få ihop till full bil. Till slut rullade vi iväg med en skitliten bil. Satt tre vuxna män i baksätet. Men men det gick ändå. HIF förlorade. Så mer om denna resan pratar vi inte om..

Kom hem på kvällen så då stack man iväg på fest. Typ en megafin lägenhet, så kom man in där. Förortskillen med typ joggingbrallor. Folket där var typ highclass. hehe
"Drick inte min sprit", "Drick inte hennes sprit", "Snylta inte andras alkohol"... Men vafan. Hur blir man annars full?

Söndagen: Nu börjar det sjuka. Linus bjöd hem mig till sig. Vi drack rejält. Och det slutade med sjuka skandaler. Han slår sönder sin dörr till datorrummet så den knäcks på mitten. Så hör man telefonen ringa typ 2 minuter efter det. Linus säger följande "Jag trillade och slog mig", "Det är bara jag här hemma", "Nej jag är inte full", "Ja bara kom upp så ska du se att allt är i sin ordning".
Nu kollar jag och Östring på varanda och undrar vem fan kunde det ha varit. Min första tanke var, grannen under. Linus påstår dock att det var hyresvärden. Så han tar fram en machette och håller den i högsta hugg vi ytterdörren. "Nu väntar jag på hyresvärden" Under tiden försöker jag och Östring montera ner dörren och gömma den så inspektören inte ser den. Men det kom ingen. Min tanka går tillbaka. Måste ha varit grannen som ringde. Hahahaha nog dåligt att en granne ringer och kollar varför han slår sönder lägenheten.

Senare får vi flipp och börjar jaga skjuts. Vi ska till Halmstad hade vi tänkt. AIK spelar mot Halmstad så vi skulle dit och spöa AIKare. Jaha?? Skjuts är fixad och vi väntar att vår chaufför kommer och hämtar upp oss. Så jag ringer till min AIKkompis och frågar om det är mycket folk i Halmstad? Då fick jag reda på att AIK har hemmaplan så det är inte lönt att åka till Halmstad. Istället får vi reda på att man kan åka till Olofström och plocka folk där istället.
Men nej det är för långt tyckte chauffören. Så vi åkte till Ödåkra istället tog en grogg och sen hem till Linus och lyfte bänkpress och sen bara däckade.

AJ AJ AJ!! Vill ni vara med om sjuka äventyr. Testa att supa med mig och Linus.

Helgens ord: Högtryckssvett.

RSS 2.0