Järnvägars!

Måndag och den började tidigt för mig. Brukar aldrig gå upp så tidigt som jag fick göra idag. Men jag är morgonpigg så det gick toppen. Var hos en Dr. och tog några stickprover för att kolla vad jag är allergisk mot. Det slog ut på gräs, björk, häst, hund utan koppel och katt. Så nu ska jag börja gå en behandling mot detta så jag kan vara utomhus även på sommaren. Folk vet ju hur jag ser ut i ansiktet när jag är i närheten av gräs. Mitt ansikte blir svullet och jag har svårt att andas. Denna behandlingen kommer att ta 3 år. Och då ska jag helst vara ifrån hunden som jag har här hemma. Får väl ta och vrida nacken på fanskapet som gett mig en massa bekymmer.

Snart är det föresten sommar.. Någon som är sugen att resa nånstans? Då snackar jag inte om en jävla hike genom Österlen utan typ en resa till Jylland eller kanske Norra Tyskland. Så man får koppla av med en stor jävla fet grogg. Nej men är någon sugen att resa? Helst ska det vara skönt resesällskap. Så om du inte är skön så gör dig inte besvärad att ta kontakt med mig.

Nu är det så att man antingen är knullad i huvet eller så är man bara mig..

Fyfan vilka härliga dagar det har varit. Man har hittat på en massa. Jul och nyår..... Jag säger bara fyfan, min lever är nog inte torr sen dom dagarna. Man har träffat en massa nytt folk och så har man träffat en massa nytt folk. Det är ju bara till det goda. Det är ju väl bara bra att man träffar nytt folk? Sen har jag träffat en massa nytt folk.

Ah jag har egentligen inget att skriva, men gör ett försök..
Det nya modet är att kalla folk för gast, störd, efterbliven, sjuk... Ja fan man får en jävla massa namn över sig. Ibland känns det som snö mot pannan. Det gör ont som fan för stunden. Liksom ni kan själva tänka er. Man sitter och lyssnar på folk på en fest, sen hoppar man in med ett inlägg och säger världens roligaste sak. Alla skrattar och vissa dör. Sen får man höra att man är gast, störd, efterbliven, sjuk i huvet.. Ja men vafan skrattar ni med mig för ni tycker det är synd om mig eller skrattar ni åt mig för jag ser störd ut.. Jo man har gjort vissa saker i sitt liv som man har lite ångest för. Och om man tänker tillbaka så har man rätten att kalla mig vissa saker, (läs: gast, störd, efterbliven, sjuk i huvet). Men liksom att slänga ut sig en sån kommentar om mig när man försöker vara rolig, och oftast lyckas.. Då blir det fan tomt i skallen.

Så hädan efter vill jag varna för utslagna tänder och dyra tandläkarbesök om ni säger fel ord till mig när jag ska vara rolig.

Har ni föresten sett en gast, störd, efterbliven, sjuk - människa? Här är en bild:


Ett tag sen..

Det var ett tag sen jag skrev här.. Därför bjuder jag på ett litet klipp..


 
See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

RSS 2.0