Lite vad jag har att bjuda på..

Satt och gjorde denna igår.


Familjen Flintstones på riktigt..

Nånstans i Irak..

Lite morgon.

Shit måste fan skaffa rullgardiner eller något. Kan fan inte sova med solen rakt i ögonen. Och ja, jag önskar molnigt och disigt som fan till jag skaffat rullgardiner.


Kolla denna video.. Polack som kör om en annan lastbil som vägrar släppa fram honom... Kolla vad som händer.. Tokiga landsmän till mig =)
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=12705#afhurl

Hejsan..

Nu trillade två pers in.. Första jag tänkte... Har dom någon sprit kvar på Systemet? För dom två personerna har nog all Helsingborgs sprit i kroppen.

Jag fick en utmärkelse av Hilea

"Baybare: En grymt rolig kille som skriver om allt möjligt."  ... skrev hon, kul att någon tycker jag är rolig...

Haha skills..


South African Cement Throwing - Watch more Funny Videos

Jag återkommer.

Låt mig återkomma.

Vilken dag..

Började med att man inte kunde sova för att solen stod på rakt i ansiktet. Ja, då var det bara till att hoppa ur sängen och fixa med sina ärenden i stan. Jag cyklade ner för att det var härligt väder. Men sen började vädergudarna spela spratt med mig och öste ner all jävla snö man kunde göra. Fyfan vad pissigt att cykla genom stan.

Sen fotboll på kvällen. Det var underbart att springa av sig lite.

HATAR FOLK SOM BLOGGAR!!

Shit.. Nu är det dags.

Har precis fyllt i en massa lappar och sånt skit. Tradigt med företag. Jag har hellre ett vanligt jävla jobb. Sen har jag sjukt mycket disk. Jag orkar inte diska, så nån snäll själ får komma hit och fixa det. Jag bjuder på kycklingpastej efteråt.

Söta vita björnar..


Dom stack..

Dom stack precis. Men dom glömde ta med sig hundkojan och telefonkatalogerna.. Men det får dom fixa imorgon.

En liten bekännelse

Nu är det såhär. Om ni tror att alla rockstjärnor festar hårt så har ni inte sett mig in action. Denna helgen har fan slagit alla sorts rekord och Massive 17 når upp till nya höjder. Det folket som var här på natten till söndagen fick se mig från en sida dom aldrig sett mig förr, jag var ju så himla glad den dagen. Men men.

Nu ser lägenheten ut som fan. Det värsta är att jag inte har ork att städa. Någon som ställer upp? Som belöning kan ni få popcornen som ligger under soffan samt att ni kan få leta upp min Fred Perry-tröja. Liksom hur kan den bara försvinna?

Breaking Bad.. En ny serie, som är ganska lovande. Kollade nyss på Pilot-avsnittet. Sjukt bra.

Vem vill köpa min koalahäst. Jag ska ju möblera om här hemma. Hade tänkt att byta plats på vardagsrummet och toan. Så får man en rymlig toa. Vardagsrummet behöver inte så mycket plats då jag har en liten TV... Så man ser ändå inte vad den visar om man sitter långt ifrån.

Bild från helgen:


Lite Halmstad..

Idag bär det av till Halmstad. Min födelsestad. Ska festa med S:et, Malin och Mimi här från HBG samt med grabbarna uppe i Halmstad. Det kommer bli en del röj, samt att jag får feta i mig min efterlängtade pizza på Pizzeria Pinocchio..

Det kommer väl bilder efter helgen. Hej hej..

Lite Bob och Ed!!

Denna dog jag faktist ganska kraftigt på..


Lite kameler..


Lite Ryssland..

Vad vore världen utan Ryssland?

Då och förr..

Lite hur kändisar såg ut förr och hur dom ser ut nu.. Lite från några favoritrullar.

Daniel Larusso spelad av Ralph Macchio
Karate KidMarty McFly spelad av Michael J. Fox
Tillbaka till FramtidenDr. Emmett Brown spelad av Christopher Lloyd
Tillbaka till FramtidenMikey Walsh spelad av Sean Astin
The Goonies
Ernest P. Worrel spelad av Jim Varney
Ernest Saves Christmas
Roger Rabit spelad av Roger Rabit
Who framed Roger Rabit
Morgon...

Ja nu är det onsdag morgon. Och det känns som det trycker på från tarmen. Den är nog full.
Jag är iaf. sjukt sugen på att supa till det idag. Sitta här hos mig max 6 pers 3 killar och 3 brudar. Sitta och dricka lite och berätta spännande saker som hänt genom livet. Sen på småtimmarna kan man ju börja sjunga kareoke.. Eller något. Brukar fungera när man är skitfull.

En låt till mina trogna läsare:
Dagens nygivare ord: Ransakning...

Nu har man äntligen flyttat..

Som jag har saknat min lilla lägenhet. Det har festats som fan, den gångna helgen. Och det har medfört att min grannar runt om snackar om mig och mina fester. Jag hoppas att dom inte klagar. För jag har inte råd med fler varningar. Det är liksom en köbelägenhet. Så blir jag vräkt så måste jag sälja lägenheten inom 2 månader till ett pissepris. Och där kan man förlora rätt mycket. Så jag har lagt en lapp i mina grannars brevlådor, där jag bad om ursäkt. Vi höll ju på till 6 på morgonen både fredag och lördag. Det kan vara svårt för folket att acceptera det på detta lugna område.

Nu i helgen blir det Halmstad. Jag, Jennifer och Malin. Vi ska hälsa på Kitte, Polki och Company.. Fyfan vad kul det ska bli. Sen längtar jag även till att käka pizza på Pizzeria Pinocchio. Sjukt goda och stora pizzor. Och sen snålar dom inte med kebabköttet precis. Eller ska man kanske våga sig på deras glasspizza? Pizza med vaniljglass på.. haha


Mitt dass..

Ja... Dassalocket ska vara uppe. Hatar när folk inte kan lyfta locket när dom är klara..

RSS 2.0