Hej.. Tänkte på en sak när jag låg i sängen ståendes..

Endorian ephedrix astral nerdlead encens..

Fyfan vilken gårdag. Snurrade till lite på kassavalvets insida. Fick fan nästan ingen luft av alla omöjliga katter som sniglade förbi i en illröd ferrari med larvfötter. Jag tänkte, "Vilken jävla tur att man tar bussen till tidningen så den slipper komma hela vägen upp för trapporna in i microvågsugnens inbyggda hiss som flöt hela vägen genom Rysslands inlands isar. Dom har föresten börjat smälta av en stor otäck björnpitt mitt bland den tjocka pälsen. Nästan så jag blev sugen att raka mig på ryggen. Allt för att slippa koka upp mitt egen saliv i en vattentätt stänkskärm. Tänk om dammsugaren hade kommit in här i lägenheten och gjort sitt jobb. Kan säga att det är duktigt jobbigt att suga allt damm med öronen. Allt fastnar bara i vaxen som jag satt dit. Allt för att bevisa för morsan att hennes kattlåda hon bajsar i är aldelles för stor för hennes oljiga ljusstakar som hon hackar ner i salladen. Usch. Nu får det mig att spy på en gren för att titta närmare med kikaren mot galaxen och flyga tillbaka in i stereon med denna musiken.
Nu får dom komma och fixa elen här hemma jag kan ju inte sitta lottlös länge till. Tänk hur många miljonärer det har blivit här på min toa där jag sitter liggandes nu och skriver denna helt begripliga texten.

Jag ska ringa 5 till 36 samtal idag för att sjunga ut alla mina gratulationer tänk om alla hade kunnat dela upp sina namnsdagar hejvilt. Det hade fan slutat som de generösa araberna i bergen nere i öknen. KABOOM!! Där small en radio. Och sen en till. Dom hade för mycket vacuum så dom fick för mycket luft genom tänderna.

Ring mig så berättar jag mer.. Fan det går inte skriva allt man tänker på..

Kommentarer
Postat av: Tosse

Tack. Nej det är verkligen ingen rolig sak att gå igenom, men nu lider hon inte längre iaf

2009-02-07 @ 17:59:29
URL: http://therressse.blogg.se/
Postat av: cippe

anars killen det var ett tag sen?

2009-02-19 @ 07:21:52
URL: http://joakimrosdahl.blogg.se/
Postat av: madelein

Bra och intressant blogg annars. Få obegränsad besökare till din blogg på ***bloggbesokare.se***


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0