Ordningen återställd..


Funny me, comeback 3!!

Funny me, comeback 2!!


http://view.break.com/543375 - Watch more free videos

Funny me, comeback!!


http://view.break.com/547643 - Watch more free videos

Oz, oz, oz...

Jag har blivit beroende av Oz.. Måste kolla på minst 2 avsnitt om dagen. Annars blir jag galen. Är på säsong 5 nu. Så snart är det slut.. Några tips på bra serier jag ska kolla på? Helst så serien är avslutat så man kan ladda hem hela. Och inga typ Sex and the city eller ungdomskärlekpussaochhånglaisandenförattsenbliotrogenochsådödarenakillendenandre-serier..

Ekebyare...

Ekebyare vill oftast slåss. Men sen försvinner dom utan att något händer.

Torsdagsutgång..

Igår var jag så trött av allt pluggande så jag ville ta en liten paus. Precis då ringer Claudia och frågar om jag inte vill komma förbi till Isabell och snacka lite. Cyklade från Drottninghög till Stattena på 4 minuter. Inget märkvärdigt, men det tyckte mitt svett i pannan att det var så det bara rann. Eller inte.
Efter lite snack och så, kom vodkan in i bilden och det börjades dricka hejvilt samt att vi spelade det där spelet Kampen mellan man och kvinna. Vem vann? Den som var ensam kan jag säga. För vem vet inte vem Bismarck är, vem vet inte vad man gör när man mockar. Ah en massa kvinnofrågor som jag svarade rätt på. Medans tjejerna inte kunde ett smack. hahahaha ;).

Sen så stack vi ut till Zoo Bar. Fullproppat med en massa festgalna människor och en trött hund. Kom hem först vi kl. 04:00 tog en lång omväg hem. =)

Idag är det nya tag. Hör av er om ni är sugna att festa. Puss hej.

Skolan...

Börjar bli lite jobbigt med skolan nu. Programmeringen är största problemet. Liksom ord som bara svenskar förstår. Men vi skåningar? När fan ska vi bli befriade från Sverige? Hade varit så mycket lättare med allt.
Har iaf. klurat ut hur man gör en kalkylator där man kan räkna addition, multiplikation, subtraktion och division. Sen ska jag bara slå ihop det till ett program så har jag min egna lilla kalkylator. Jag ska iaf. inte fortsätta med programmering B nu direkt utan ska nog hoppa på Nätverkskommunikationen. Så man lär sig att hantera ett nätverk.

Ingen som är sugen på London till oktober? Glo nån Div. 1 fotboll och festa. Lärde ju känna lite folk därifrån när jag var på Napa. Vore kul att träffa dom igen samt att kolla på London lite.

Bageri...

I natt har jag hjälpt min kompis på hans bageri. Vi gjorde tårtor (stans bästa), dammsugare, arrakbollar, negerbollar, wienerbröd och en massa andra gottesaker som har skickats ut till olika caféer i stan. Så om ni hittar en extra stor negeboll så är det jag som gjort den. hehe. Negerbollar ska normalt vara 90 g. Men denna feting låg på 120 g.

Tromb i Polen..

Hittade denna video på Mickey J Barczyk´s blogg. Det utspelar sig i mina hemtrakter i Polen. Jag kan säga att jag hade pissat på mig om jag satt på den bussen. Lyckligtvis skadades ingen allvarligt..Nakenchocken som alla rasar över. "Jag vill bara göra en bananattack mot dessa svinen". Kerstin 56, som rasade över att kvinnor inte har mer kläder på stranden.

Såja, har ju inte uppdaterat på ett tag nu. Så då var det dags. Kom ju hem från Ayia Napa förra veckan. Kan säga att jag är mer blek nu än vad jag var när jag åkte dit. Men sen var det även 45 grader utomhus. Vilken normal människa kan vistas utomhus då? Sen att man är bakfull hela tiden gör ju inte saken bättre. Nej jag satt hellre på hotellrummet där det var 16 grader. Man kände sig som hemma. Vi hade även några husdjur på rummet. 2 Kackerlackor samt 10000 myror, som sprang från pentryn till balkongen i skytteltrafik. Så vi fick hoppa över deras lilla "väg" så vi inte dödade några myror när vi skulle gå över till andra sidan rummet. Sen var där även fest i byn. Mest Chav´s från England samt sjukt många afrikaner. Jag höll även på att dö en gång där nere. Skulle över gatan så tittar jag åt vänster för att kolla så där inte kommer några bilar. Fritt fram såg jag att det var så jag tar ett kliv ut på vägen varpå jag hör en biltuta ljuda och ett inbromsande fordon. VAFAN? Bilen kom från andra sidian.. Och tanken slog mig. Dom kör ju tvärtom. Fast jag visste det långt innan man skulle flyga ner där. Men man tänker inte på det hela tiden så.

Helgen har varit ganska lugn. Fredagen spenderade man tiden hemma hos Therese på Dalhem. En massa folk som man inte sett förr... Ja visst!! Om det bara vore så bra. Nej men någon enstaka lärde man känna iaf.

Sen Lördagen så började man ganska tidigt. Hemma hos Jennifer skulle folk ladda upp inför Takida. Så där satt jag, Simon, Vincent (Fifty Vincent) och en massa tjejer och hällde i oss massa sprit. Hela slutade med att alla var skitfulla utom jag. Kände att jag skulle vara den drivande kraften och hålla alla i öronen. Eller bara totalt skita i dom och skratta åt dom. Jag valde nog det sistnämnda för jag skrattade och skrattade.
Kvällen slutade ute i VÄLA BY. Dit jag hade cyklat med världens fullaste människa, som verkligen inte brydde sig om något annat än mobiltelefonen. Kanska dags att kolla på vägen där man cyklar istället för att ringa fyllesamtal till folk som satt hemma och ville mysa till nån kass VanDame-film.
På vägen hem från Väla By råkar vi hamna mitt i street-räjsarnas-pajasparad-gata i något för kväll ödelagt industriområde. Så jag kom ut på vägen där dom skulle räjsa. Typ när bilarna ställer upp på varsin sida med en snubbe i mitten som ger klartecken för start. Precis då kommer jag från ingen stans och cyklar i min lugna takt till folkets jubel men även en del busvisslingar. Jag cyklar i min lugna takt och pajasarna får stå och vänta på mig tills jag klarat av den nästan 300 meter långa raksträckan, och just då kommer mitt fullaste sällskap på cyklen bredvid och pratar i telefon samtidigt som det säger KABOOM! Jaha där flög den personen i backen och där var mitt paradnummer över. Attans. Samtidigt hör jag hur bilarna 300 meter bort börjar gasa och kör mot oss i hög fart. Så jag får snilleblixten rakt i skallen och tänder baklyktan på min cykel. Precis då hör man hur dom bromsar in och personen som ligger på marken reser sig inte upp utan ligger kvar och pratar i luren. AJ AJ AJ!!
Pinsamt när dom i bilarna kör fram till oss och bara nickar på huvet. Jag som var nykter fick svälja hela skiten.

Lysekil? Nej matchen mot Ljungskile ägde aldrig rum. Det var bara en dum mardröm, och jag vaknade nyss typ.

Bästa filmen: Malmöiter av Lars Von Trier... Oj menar Idioterna..

Napa..

Alla pa rummet bajsar som fan och Hampe sager att the "Jaws" egentligen heter "The Shark".

Nej nu ska jag till rummet dar det ar 16 grader. Hej hej.

Dag 1..

Shit. Megafull och mega varmt. Sitter nu typ p[ ett internet som g[r fuifgh och s[  'r jag typ skitfull. HELSINGBORGS IF!!

Ayia Napa..

Såja nu är det snart dags. Har börjat packa. Men så märker jag. Shit jag har en massa kläder jag aldrig använt? Typ jag visste inte om att dessa plagg fanns typ. Det gäller alltså att öppna den tredje garderoben så hittar man lite häftigt. Vi kommer att sticka till S:et tidigt idag. Glo nån film där, helst en dålig så man somnar till lite. Sen kl. 22 bär det av mot knutan där vi ska ta tåget mot Kastrup. Tågen går så kasst att vi får sitta på lufthavnen i typ 4 timmar innan vi kan checka in.

Hela vår resa kan ni följa här på min blogg. Jag kommer skriva rätt mycket och rätt ofta.. (Stor chans).. Men jag ska iaf. försöka.

Ha det så roligt här hemma, nu när vädret blir fuckat...

S:et, Buck-Linus, Hampe, jag, Hille och Cippe ska ha världens fest!! Välkomna och hälsa på.

Ormar..

Såja hela veckan har jag pluggat för denna veckan samt nästa vecka. Vill ju fan inte sitta nera på Ayia Napa med en bok i handen.

Samt att araber är rädda för ormar.RSS 2.0