Miniräknare...

Snart är det dags.. www.massivt.se

Pannkägor..

Jau siddor haer och äder pannkägor. Jätte godt.

Gårdagen...

Hände inte så mycket igår egentligen. Men jag haltar för att folk gillar att knäa mina smalben. Guitar Hero och Pure på PS3 på mitt gamla jobb Jutan.. Sen fotboll på kvällen Ah vilken skön dag. Men.. Inte lika skönt som att ligga i ett bollhav på Mc Donald´s...

Tegel!


Skolan...

Ah nu börjar det kännas. Börjar bli svårt. Men jag är klar med dessa 3 ämnen jag håller på med nu om 2 veckor. Sen kan jag ge allt för att läsa upp de ämnena jag fick IG i.. Jag börjar med Engelska C och Matte E.. Hoppas det går smidigare än dessa datorbaserade ämnen.

Jag har även köpt en centaur, men den är inte så smart som en människa. Den har konstiga läten och bajsar en jävla massa. Jag ska lämna den i stallet på onsdag. Har redan fått en box och allt. Så imorgon ska jag handla en massa hö.. Ja sen gillar den jäveln morotsbröd med pepparrots-sås. Då får man köpa en massa sånt också. Någon som vill rida min centaur?

Knallert..

Hej hej kära blogg.
Vilken fredag! Vilken fest! Svartklubben på söder, Golden Roof bjöd på en mycket fin tillställning. Högt tempo och fint sällskap. Längesen man var på en så rolig och givande fest. Ni som inte orkade festa denna dag kan ju ha ångest!

Gårdagen var mindre lyckad. Hände fan inte ett smack. Mer än att vi trimmade en moped och sen gav de till Nicke på hans 12 års dag.

Projektet jag håller på med nu, börjar ta sin form. Har fått fram designen på sidan. Dock kommer det att bli en del småändringar så hovet inte rasar över min modemiss.

AVGÅ NANNE!

Hej hej läsare..

Sorry med uppdateringen. Det är ju som så att jag håller på med en helt ny sida där alla roliga klipp och bilder kommer att hamna. Så denna bloggen kan bli mer personlig. Kan bli lite rörigt ibland att kunna avskilja mina fantasi-inlägg från verkligheten..

Allt om din mammas tånaglar.

Knivigt värre.

Eftersom jag inte har något att skriva så skriver jag med stönda ögon. Vi dåe se hur det går.

Vad händer?

Jag har tappat rätt många läsare. Vad händer egentligen? Har min blogg blivit så ointressant? Ska jag skriva mer om mina bravader än att slänga upp filmer? Ge mig något att gå på. Liksom en kick i skrevet. Eller en kast med flaska. Nej kasta inte flaskan. Den kan rädda er. IBLAND!

Snacka om att bli glad.

Snacka om att denna ungen uppskattar sina presenter. Ge han mer förfan, man blir bara glad när den man ger saker till blir så glad..


Jag är kär....

... och den är svart vit..
Väggen alltså. Som den öppnas. High Tech på 60-talet.

Kung-fu helgernas mästare.

Eller ska vi säga Kung-Fu mästarnas helg. Det kan nog bli en hel del Kung-Fu runt Dalhemsområdet i Helsingborg nu denna kommande helgen som började  45 min sen. Iaf. för mig. Kasta en äggklocka mot en mörk buske (Obs! Inte mörka ögonbryn på någon turk), så ska ni se att den flyger ut igen. För där inne kommer jag liggar med en motorsåg (motersåg) Alltså Mot-er-såg. Det gjorde alltså Ninjan. Såg mot er så blev det pang pang boom boom. Sen låg alla där som likviderade divaner från Prypiyat 86. Närmare bestämt i April. Så hela Chernobyl-olyckan var en ren bluff. Avril Avril, din dumma sill. För det är hon väl? Dum och luktar illa runt lårets överkant samt magens nederkant.

STOPP SOTP! Nuskajagspelawow!

Hej hej..

Det känns som jag måste gå vidare. Jag håller på med ett litet projekt. Och då kommer denna bloggen att hamna på prio 2. Så det kommer väl inte uppdateras lika mycket. Samt att alla roliga bilder och klipp kommer försvinna härifrån. Detta kommer bli mer en personlig blogg.

Fuck you.. I´m the star..


Gudfadern från Bagdad..

Gör inte honom arg.. Han kommer äta upp er..Ett litet tips..

http://www.partykommitten.se/  http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/ http://www.partykommitten.se/

Så förvånade..


Ryssar i bur..


Rymden..

Vi snackar om att det är för mycket skräp här på jorden.. Men kan ni egentligen fatta hur det ser ut i rymden. Runt jorden bara...
Before 1961, the entire Earth satellite population was just over 50 objects. Now earth orbit is cluttered with: ~11,000 objects bigger than 10 cm, of which ~9,000 are catalogued and tracked (~8000 are of US or USSR origin) - including around 600 functional spacecraft; ~100,000 objects from 1-10 cm -- too small to track, dangerous to spacecraft; and several million objects smaller than 1cm.

What are they? Jettisoned mission junk, rocket fuel, space station garbage, abandoned rocket parts, used nuclear reactors, leaked radioactive coolant and exploded bits (~150 unplanned explosions of rockets and satellites have occured to date). Collisions between orbiting debris make even more debris. Hundreds of close passes (less than 1 km apart) occur daily between catalogued objects. Each year around 100 objects fall out of orbit and survive re-entry, crash landing somewhere on earth. Dozens of earth orbit satellites launched by the USSR and the USA between 1965-1988 used nuclear power. Several have fallen out of orbit and crash landed. Nuclear power systems are being considered for projects in the next decade. About 75 - 100 new satellites are launched each year.

Här kan du spåra alla satelliter uppe i rymden..Flyga flygplan i Afrika..


Idag var jag arg..

Idag blev jag förbannad. Öppnade kryddskåpet, blåste in flugjäveln och stängde skåpet.

Ge han mat då!!!


Danne måste få sin plats här!!


Kass uppdatering..

Jo jag vet. Är skitkass på att uppdatera. Men skolan tar all tid typ.

Därför bjuder jag på lite skratt..


Hahaha Palla...

PELA


FÖRBANNAD!!!!

Hej bögbogafan.
Igår var jag på sån halloweenfest. Fast jag inte visste om det.. Mycket trevligt att se folk utklädda till Nunnor.. Jag trodde det var Halloween och inte maskerad. Men jag ska fan inte gnälla då jag inte hade någon förklädnad alls.

Sen hamnade man hos S:et på efterfest. Jävlar vilket drag det var. Tills vissa personer inte kunde hålla korvarna i styr och skulle byta musik stup i kvarten. Det kändes som en tävling, där folk tävlade om vem som kunde sätta på flest låtar under en minut. Man fick allvarligt talat inte lyssna på en låt mer än 10 sekunder för då skulle nån fram och sätta på en annan låt. Sen var det även tävling i vem som kunde sätta på flest Disneylåtar. Rille vann.. Kul att folk verkligen går in för musiken. MEN SNÄLLA, Låt låtarna spela färdigt innan ni sätter på nästa.

Kommer väl bilder senare..

Sen en liten låtlista.. Eftersom jag har många låtar på min dator så slänger jag upp lite random låtar...

Låt nr:
3. Coldplay - Viva la Vida
33. Ill Bill - The Most Dangerous Weapon Alive
333. Ascetoholix - Na Spidzie
3333. Jonah - Ssst...listen

4. Metallica - Cyanide
44. Pierced Arrows - Frankenstein
444. Prodigy - No Good
4444. Dr. Dre - Whats The Difference
9027. The Temptations - Build me up Buttercup

Vafan..

Man börjar tappa stinget att skriva här. Vet inte vad jag ska skriva mellanåt, så blir det lite långa pauser. Så jag har tänkt att skriva lite fakta om vad som hänt denna dagen (1 Nov) genom historien..

1755 - Lissabon drabbas av en kraftig jordbävning, som kräver ca 70.000 dödsoffer.
1999 - S:et hittar på att han är en snigel, många tror på honom.
1999 - Adrian tror att S:et är en mördarsnigel, så han trampar S:et i ansiktet och S:et tappar allt förstånd.
2004 - S:et fortfarande trög.
2008 - S:et tror att han är stålmannen.
2008 - Jag dementerar hans utspel.

Hörs väl imorgon gott folk?

RSS 2.0