Helgen som gick

En mycket händelserik helg.
Fredagen började med att IdaLisa ringde och frågade om jag var sugen på Köpenhamn. Nån klubb där man betalade inträde sen kunde man dricka sig redlös helt gratis. Megafett tänkte jag och ringde S:et. för detta kunde vi inte missa. Förfest hos Macke på Stattena. Vi hann ens inte dricka 3 groggar innan man var tvungen att bege sig till Knutpunkten. Jaja whatever.
Resan till Köpenhamn gick som på räls. Fan vad den stan lever nattetid. Inte som Stockholm, trist som fan.
Klubben var det fetaste jag sett. Skitbra musik om man inte var i trancerummet eller hiphoprummet. Skön techno/house bjöds det på där man fick sin alkohol helt gratis. Men det var inte som vi tänkt det. skumpa blandat med läsk eller något. Inget illa på smaken. Men man fick nog dricka typ 100 såna för att bli full. Och det gjorde vi. Sen hade vi sån mättnadskänsla i magen att vi inte orkade något.
Inne i trancerummet så började vakterna flytta på folk och möblera om. Jaha? Vad fan händer, helt plötsligt kommer DJ Sash från ingenstans. Jaha? Spelade sina gamla goa låtar i ny upplaga. Det var sjukt fett det också.
Kan säga att det var nog ingen där på hela stället som inte hade amfetamin eller ecstacy i blodet. Alla gick runt med vattenflaskor och ingen höll ögonkontakt.

Lördagen var det Bakgatans fotbollstrunering med efterfest på punkten. Megarolig och händelserik dag. Tack alla som förgyllde kvällen.

Bilder kommer upp senare för nu har jag brått.

Nya tag..

Har inte uppdaterat på ett tag nu. Har inte haft orken. Men nu måste man ta tag i sig själv. Bloggen har ju blivit rätt populär nu och jag har fler och fler besökare.
Har skrivit in i skolan igen. Ska läsa upp mina gymnasiepoäng. Så jag sen kan börja studera på högskolan. Nu på måndag börjar jag med Desktop Publishing. Skittråkigt att göra sånt man redan kan. Photoshop Element... Men aja. har ju Programmering A samtidigt. Där jag sen ska läsa vidare till Programmering B och C.. C ++ och Visual Basic. Hoppas detta går bra nu.

Imorgon ska vi betala sista pengarna till Ayia Napa sen är det bara 38 dagar kvar.. Det ska bli sjukt roligt.

Lite roliga fakta..

Charlie Chaplin var med i en Chaplin look-a-like tävling och kom trea

American Airlines sparade över en tredjedels miljon genom att ta bort en oliv från salladen i första klass.

Den ende staden i världen där invånarna bara pratar svenska ligger i Finland.

Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder.

Oprah har sex tår på ena foten

Många lurades av aprilskämtet: att om man drog en nylonstrumpa över en svartvit tv, skulle det bli färg-tv istället.

Visste du att man nyser i en hastighet av 160km/tim.

Crazy frogg blev förbjuden i ett antal europeiska länder pga. att han visade sitt könsorgan.

Jordgubbsmilkshake på McDonald's innehåller inte en enda jordgubbe.

Det finns beskrivningar om hur man använder tandpetare (dem står på baksidan av paketet), i USA

Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

David Prowse, killen som spelade Darth Vader i filmen Stjärnornas Krig, hade ingen aning om att skådespelaren James Earl Jones skulle ge rösten till Darth. Detta märkte han först då han satt i biosalongen och såg filmen.

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

Linus Flink heter egentligen Buck Angel.

I den stora branden i London 1666 brann halva London ner, men bara sex personer skadades.

Åsnor dödar årligen fler människor än flygkrascher.

Kalle Anka var förbjuden i Finland för att han inte hade byxor på sig.

Den kvinnliga hjärnan är mindre än mannens.

Om en fånge förr i tiden flydde från fängelset i Alamos i Mexico dömde man de vakter som hade ansvaret för honom att själva sitta av den resterande tiden.

Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och öron slutar aldrig att växa..

I schack finns det 169,518,829,100,544,000,000,000,000,000 varianter att göra de första 10 dragen.

Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar.

Bibliofobi innebär rädsla för böcker.

Hypernervaukustiskadiafragmavibrationer = Vanlig hicka

En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.

Det är större risk att en champagnekork dödar en människa än en giftig spindel

Potatisen förbjöds från början i Sverige för att alla trodde att man skulle äta bladen, som nämligen är giftiga.

Om du pruttar konstant i 6 år och 9 månader, produceras tillräckligt mycket gas för att skapa energin av en atom bomb.

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat. tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffeRequiescat in pace

Inatt hände något overkligt. En tagisk händelse. En vän har gått bort i en olycka i natt.
Bara någon helg sen festade man med denna person som alltid var glad och rolig. Jag vill att alla som läser denna blogg ska skänka en tanke åt hans släkt, familj och vänner. Det är en svår tid för dom. Jag vill även att alla som dyker upp på fotbollen imorgon, att vi bär en svart armbindel för att hedra vår vän.

FL, HBGY, HP glömmer dig aldrig!!


VILA I FRID KENNY!!

HELSINGBORG!! Del 1

Jag har gått runt i vårt vackra Helsingborg och funderat. Vad kommer att ändras och vad kommer att byggas här i framtiden? Bara under dessa 23 jag levt har det byggts nya stadsdelar, landsmärken och affärer. Även har infrastrukturen ändrats så man på ett smidigare sätt kan pendla till och från jobb, eller till och från skolan. Det har hänt att det byggts saker som inte var så genomtänkta. Ett gott exempel är Väla.
Nu harklar ni säkert och skäller på mig. Väla? Det är ju skitbra med ett köpcentrum som samlar alla affärer under ett tak så man slipper springa ute när det är kallt och jävligt. Men då säger jag. Tänk såhär, om Väla aldrig existerat. Var hade då folket tagit vägen? Centrum såklart.
Tänk er Helsingborgs centrum som ett levande och turistrikt ställe. Turisterna hade kommit eftersom det hade varit fler butiker, caféer, restauranger och pubar. Det hade liksom lönat sig att hyra en lokal i centrala delarna. Och inte bara kring Kullagatan, Bruksgatan och Södergatan. Utan mer utbrett.

Tänk er torget runt Mariakyrkan. En massa krogar med uteserveringar likt Lilla Torg dom har i Malmö Tänk er en sommardag och det är smockfullt med folk som vill svalka sig eller ta något att fylla kakhålet med. Liksom centrum hade levt på ett annat sätt.

Sen hade man kunnat skapa fler gallerior, med tunga klädesbutiker med kända märeskläder. Fler turister skapar fler hotell. Fler turister skapar bättre uteliv. Fler turister drar in mer pengar. En turist vill inte åka 10 km utanför stan för att hamna i ett tråkigt köpcenter, med kassa butiker. Sen är det klart att vi har många danskar. Det är ju eftersom allt är billigare här. Nej bomma igen Väla och öppna upp fler ytor i Helsingborgs centrum, så butiksägare kan smälla upp deras sortiment. Utbudet kommer garanterat att förbättras då fler kommer att konkurera med varandra på en mindre yta. Priserna kommer förmodligen pressas så man inte är dyrare än grannen. Samt att ägarna kommer att leta kläder som överträffar deras konkurenter.

Hade tänkt göra en liten serie om hur Helsingborg ser ut 2020 enligt hur jag vill ha det.
2020 är jag in charge här i Helsingborg. Då kommer det se ut såhär:
Vi börjar med några stadsdelar som tillhör Filborna församling. Drottninghög, Dalhem och Fredriksdal.
Dalhem är ett mångkultruellt område. Bostadsbristen är hög, så man har byggt nya lägenhetshus borta vid kojaksbacken. Husen är i 2 våningar för att passa in i bilden med de övriga husen. Det fina med de nya husen är att det är uppbyggda i backar så det ser ut som San Fransisco i miniatyrversion. Området kring skolan/ladan (gammal bondgård) har man fått fram en liten torghandel. En levande stadsdel med låg kriminalitet, då det finns mycket jobb runt om i Helsingborg. Det är även så att danskarna hittar hit för att söka jobb.

Drottninghög. En stadsdel som höjt sin status. Efter en stor renovering av hela området har man byggt till en fjärde våning på varje hus. Fjärde våningen är en stor terrasslägenhet med 360 graders vy. Hela takvåningarna är gjorde med Helsingborgstegel eftersom det gamla Helsingborgs Ångtegelbruket är återupptaget. Utomhusbadet i hålan finns inte kvar då hela "Hålan" fyllt upp med vatten igen. Det har blivit en sjö igen precis som förr. Men inte lika djupt. Hela vasatorpsvägen har blivit enkelfilig och man har flyttat hela vägen ett snäpp närmare de gula husen på Fredriksdal. Alltså den östgående filen har vänt och blivit en västgående. Samt att larmvägen med fortsättning ut mot österleden har blivit den östergående filen. Där gamla vasatorpsvägens västgående fil låg har man nu gjort en kanal samt en promenad med mycket grönska. Ungefär så här:Fredriksdal är sig likt men man har renoverat samtliga lägenheter för att möta den nya standarden. Man har även byggt många nya studentlägenheter vid gamla softabllplanen. Eftersom campus expanderat kraftigt och att det nu bor många studenter i Helsingborg.

Området där kolonierna vid Fredriksdal/Dalhem låg har jämnats med marken. Det gjorde man redan 2006. Nu står det nya radhus där. Fotbollsplanen som ligger mellan Drottninghög, Dalhem, Fredriksdal och det nybyggda området, där har man byggt en Max hamburgerrestaurang samt en modern bensinstation.

Bag in da Box!!

Hittade en låt på tuben. Äntligen en låt som gör mig glad. Vi är ju skitgott. Varje gång man är på fest och drar med sig vinet så blir man kallad käring.. Jajaja!!Korvfest

Söndag idag och man mår toppen. Trots att man kollade fotboll med vin i strupen. Vi samlades hemma hos Jonas. Vi grabbar som älskar att umgås med grabbar och som älskar att glo fotboll. Nu gick det inte Sverige väg igår och jag kunde inte bry mig mindre. Iaf. efter matchen så började folk verkligen hetsdricka och jag kan lova att om du hade kommit in i lägenheten vi satt i, så hade du blivit full av ångorna.

Efter förfesten bar det av mot båtarna för vi skulle tydligen till Danmark. Manhattan för att vara petig. Vi var där inne i 15 minuter sen blev vi utslängda. "Jävla fulla svenskar" var det enda man hörde. Jo tack nu ska man bli kallad svensk också. Jag är skåning och inget annat.


Gårdagens ord: Popcorn

Söndagsnöje i USA..


Ja vad gör man?

I Sverige dumpar vi som känt bilar lite var stans.

Då undrar ni säkert. Sker detta utomlands? Kan säga som så att bilar är piss i Missisippi. I Vietnamn, där dumpar man plan! Inte illa. Tänk om vi skulle kört runt på vägarna och sett massa dumpade plan..

Artikel på aftonbladet ang. detta.

Sen till alla er som dumpar bilar. Gör något konstruktivt av det istället. Som mannen från Ryssland har gjort. Ett mycket miljövänligare alternativ. Samt att du kan använda avföringen till ditt lilla plantage i trädgården..Nån bild till skadar aldrig..
Fitta!!

Kollade på matchen mellan Austria - Polska. INGA FUCKING KOMMENTERER!!
Tröstade mig själv med en film. "Be kind Rewind" hahaha skön rulle med Jack Black.
Sen så skulle jag lägga mig i sängen. Giss vad som stack mig i ryggen?

Denna skapelse:......hade nämligen lagt ett sånt torkat grisöra under mitt täcke. haha. Men det händer faktist att man kommer hem en sen kväll så lägger man sig på ett hundben eller en bit mat. Gandalf som hunden heter tror väl att min säng är nån jävla trädgård. Men man kan inte vara arg. Han är för go..

80-talet och mina bästa filmminnen..

Många vet väl redan att jag älskar allt som har med 80-talet att göra. Tänkte därför smälla upp en lista på min favoritfilmer från barndomen (ja för man är skitgammal nu)..

Först ut. Min självklara favorit! The Goonies. Jag älskade den filmen när jag var yngre. Men jag älskar den än. Jag ska mint en gång innan jag dör åka till Astoria där filmen spelades in för att vandra i samma spår som: Sean Astin, Josh Brolin, Jeff Cohen, Corey Feldman, Kerri Green, Martha Plimpton, John Matuszak och "Data"

http://www.youtube.com/watch?v=hxCAEay5b_I

Föresten vet någon var man kan köpa Baby Ruth-choklad?

Nästa film:
E.T.. En oförglömlig film. Sitter i hjärtat. Denna kunde man mysa ner sig i soffan och glo. Fast att man inte kunde engelska eller läsa texterna så fattade man handlingen.

http://www.youtube.com/watch?v=ZZni1gomz8Y

80-talets mest klassiska scen?

Next:
80-talets sötaste skapelse. Den kommer från Asien och är grymt söt, intelligent och farlig. Jag snackar om Gizmo. Och filmen Gremlins. Denna kunde man kolla sig blind på.

http://www.youtube.com/watch?v=eWTi137wU6w

Denna då:
Efter att man kollade på den så gick man ut och lekte stuntman med polarna. En del fick stryk en del gav stryk. Jag var nog den som tränade dom. Jag pratar om Mr. Miyagi och Danielsan.. KARATE KID!

http://www.youtube.com/watch?v=4NfkH3Q4JOQ

Great Scott:
Jag levde mig in i denna filmen på ett obeskrivligt sätt. Jag ville vara den som kom i kontakt med någon som kunde skicka tillbaka mig i tiden. Back to the Future är filmen såklar!
Jag ska självklart köpa mig bilen dom använde i filmerna. en DeLorean, som jag f.ö. sett med egna ögon! Det du!

http://www.youtube.com/watch?v=yosuvf7Unmg

Maskinerna:
Jag tyckte inte om ettan kanske eftersom man inte förstod så mycket. Men tvåan var helt klart bättre. Jag snackar om Terminator.

http://www.youtube.com/watch?v=IHcLI6QNYRs

Jag tycker att det är den bästa chase-scenen genom tiderna. Kyligt som fan när Arnold kommer med sin glidare.

Tecknad möter verklighet.
Fattade inget av denna. Men man kollade på den om och om igen. Who framed Roger Rabbit

http://www.youtube.com/watch?v=pRiEEtJtJ2Q

Finns säkert fler filmer. Men inga jag kommar på nu. Kommer jag på fler så säger jag till. Kommentera gärna era bästa filmer från 80-talet.

Snart helg.

Tiden går sjukt fort! Imorgon ska jag på möte med socialen om jag har alkoholproblem. Men det enda problemet är att snuten gillar att ta mig. Fast jag kan ta hand om mig själv.Aja, vad finns det att gnälla över?

Nu i helgen blir det att glo på fotboll mesta dels av tiden. Ska hålla mig inomhus så mycket som möjligt. Har liksom sjukt kraftig pollen. Igårkväll kunde jag inte andas. Ja, jag har tagit tabletter. Allt möjligt. Men inget hjälper. Så ni som säger. Aj det svider lite i ögonen, ska vi byta rakt av? Kan tänka mig att slänga in en miljon kronor i mellanhand. Kul att veta att folk är ute och grillar. Ligger vid stranden eller är bara ute och umgås. Medans jag sitter hemma med stängda fönster och har en sjuk nästäppa samt att ögonen rinner så att Niagara fallen blir avundsjuka.

Aja ska inte sitta och tycka synd om mig själv.

Föresten så har en av Sveriges kändisbloggare blivit attackerad igår i Stockholm. Det luktar avundsjuka från de som attackerade..


Dagens mening: Kosovo je srpski!

Jaha.. Då blev det inte som man tänkt sig.

Kollade på en jättetråkig match. Sverige - Grekland. Nu kan Finnarna i Stockholm fira. För vem fan bryr sig om Sverige här nere? Kanske dom som gillar att måla sig i ansiktet som en 10-åring.

Om 9 dagar ska jag ner till Polen. Bröllop står på schemat. Men det känns lite konstigt att dra på ett polskt bröllop helt själv. Man brukar oftast ta med sig ett sällskap. I mitt fall en kvinna. Men aja. Får väl sitta och skämmas att jag är 23 och singel.

Min hund var lite glad idag..


Gandalf.

Idag blev min hund lite förvånad.


Hahaha vilka jävla faffar.

Sitter och läser på olika tidningar. Vad jag uppmärksammar är att det står rätt mycket om EM på förstasidorna på alla tidningar. Men det är så det ska vara. Em är ett stort mästerskap och ska ha sin uppmärksamhet.

Idag spelar ju som ni säkert läst någonstans, Holland mot Italien. Då vill jag veta varför Nederländerna inte skickade hela landet utan bara en provins. Samt att det finns både Noord Holland och Sud Holland. Vilken av de Holland menar svenska medierna? Det är säkert Noord Holland där Amsterdam ligger som är Nederländernas huvudstad.

Eller så är det så att hela jävla svenska journalistkåren missat att S och N Holland är två provinser.
Hur kul hade det varit för svenskarna om t.ex. Englands alla nättidningar skrivit om matchen mellan Södermanland och Grekland imorgon? Pissa gärna ett folk i ansiktet!!Nederländerna är indelade i 12 administrativa regioner, kallade provincies (provinser):Nattligt inlägg.

Har nu försökt dra ihop ett litet projekt. Men jag hittar inte vad jag behöver. Har idéerna i huvudet och så. Jag behöver alltså en bloggare som är datorintresserad, prylar, elektronik och ja allt möjligt. Även någon som kan koda php bra samt kunskaper inom Flash. Men det är inget måste utan enbart ett plus. Det är ett projekt än så länge men jag vill att det ska utväcklas och bli något stort. Som man i framtiden säkert kan tjäna fina pengar på. Nu i början kan jag inte erbjuda några pengar. Men blir det så att jag får den hjälp jag behöver så blir du som är rätt för detta involverad i allt det ekonomiska. Så som jag ser det nu så har vi goda chanser att lyckas. Inom 1 år ska detta projekt leda till att vi får en månadslön som vi kan leva på.

Jag har redan fixat så det är ett registrerat företag hos skatteverket. Nu ska jag bara komma på ett namn som jag ska skicka till Patent - och registreringsverket.

Alltså om du passar in på någon av följande punkter så tveka inte. Kontakta mig (mailen står längst ner), så ska vi komma överens samt att jag kan ge dig mer info på mina idéer.

(Du behöver inte passa in på allt, räcker att du passar in på en punkt)
- Koda php.
- Flash.
- Pryl-, dator-, prylar-, elektronik-, spelintresserad
- Bloggerfarenhet.
- Internetvana samt tillgång till bra informationsrika forum.

Skulle vara tacksam om jag fick hjälp här. Som sagt leder detta till något stort så är ni involverade fullt ut.

dybowski[snabelA]live[punkt]com

Haha

Riktigt syskonkärlek..


Cowards - People of Pologne! Brave soldiers!
Baptized in fire, 40 to 1


So silent before the storm,
awaiting command
a few has been chosen to stand, as one
outnumbered by far.

The orders from high command
Fight back all your ground
In early september it came
A war unknown to the world

No army may enter that land
That is protected by Polish Hand.
Unless you are 40:1
Your force will soon be undone. Undone

Baptized in fire, 40 to 1, spirit of spartans, death and glory
Soldiers of Poland, second to none
Wrath of the wehrmaht brought to our home.

The eight of September starts
The rage of the reich
A barrage of Mortars and guns
Stand fast, the bunkers will hold.
The Captain has pledged his life
To face the fate here
The sound of artillery strike
Suffaced the thunder of guns.

So come bring out all that you've got
Compalled ??? ??? never stop
Unless you are 40:1
Your lives will soon be undone, undone.

Baptized in fire, 40 to 1, spirit of spartans, death and glory
Soldiers of Poland, second to none
Wrath of the wehrmaht brought to our home.

Always remember a fallen soldier
Always remember fathers and sons at war
Always remember a fallen soldier
Always remember fathers and sons at war
Always remember a fallen soldier
Always Remember Buried in history

No army may enter that land
That is protected by Polish Hand.
Unless you are 40 to 1
Your force will soon be undone. Undone

Baptized in fire, 40 to 1, spirit of spartans, death and glory
Soldiers of Poland, second to none
Wrath of the wehrmaht brought to our home.

No, No, No!

Kom igen polska supportrar. slå sönder ett tyskt ansikte som hämnd..

Om folk bara visste..

Kutade ner en runda i stan med min smörgåstårta på kniven rakt upp i skärmens yttersta kant nervänd uppåt så man såg undersidan på kattens inre organ den hade på svansen. Sen sa jag till mig själv under yttan kan man flyga runt i en hav av grodor som inte liknade varandra. Det var mer som en vanilj liknande böjelse han hade för att han var rädd att krypa fram ur skåpet i hallens mörka väggar. Så han målade om och då blev det plötsligt mer plats åt hans lilla tunga som behövde en stor piercing ner mot knäna som kände sig ensama på väg ner mot himlen.

Så tänk på vad ni äter innan ni stoppar munnen full med ett dusin böjda grodlår.

Helgen? Har precis börjat. Och jag ligger i koma för jag vaknade ur den innan.

Bilder? Nej det blev en stor samling blådårar som fick tugga sitt kiss.

Lampa? Den är tänd så den inte lyser i sin frånvaro.

Katten? Den fick avsalivas för andedräckten borde har gjort den mer vild..

Diablo II? Nej det blev en tredja snigel i lårbensliknande säckar.

Tangentbordet? Svart som natten på dagen.

Hur mår jag egenltigen? Trots min illaluktande andedräckt så får jag mat i stora glas.

Om vi skulle säga som så här att det ska bara vara en liten kusk som egentligen är en vespa i sina glansiga dagar på den tidiga antiloopens mikrofonliknande ögon. Nej du slutar. Kommer prästen då om vi samlar pantburkar nerför gatan? Nej då blir jag munk och äter mig smal på en judes knäskålar. Tänk er att en människa inte snurrar så pass snabbt i vindens PONTARE! hahahaha låt mig dö snabbt så jag kan gå hem fortare till stadens mittpunkt i utkanterna. Det blir lättast så.

Ny design gör att ni bli vilda av den konstiga färgen.

Dagens mening: Lutfisk på min toa.Studenternas underbara vecka!!

Fan vad jag är dålig på att uppdatera. Men har man inget att skriva så kan man lika bra låta bli. Annars kan det bli kass kvalité på denna bloggen.
Aja, hela veckan har studenterna i Helsingborg värmt upp inför den stora dagen. Det har varit fest i full fart. Folk har verkligen inte sparat på krutet. Jag tog mig min frihet och testade en studentutgång i tisdags. Fyfan säger jag bara! Det var liksom megaroligt och det kändes som att Helsingborg inte är någon medel-svenssonstad. Jag trodde för en stund att jag var utomlands på en charterresa.

Detta året bestämde jag mig för att fotografera mycket från utspringet från Kärnan och sen slänga upp bilderna här. Men jag orkade inte. Nu i efterhand så hade det varit bra reklam för denna bloggen. Liksom alla vill ju se bilderna från vimmlet i stan igår. Jag hänvisar istället till Mickeys blogg.

Satt idag och läste på Aftonbladet. Fan jag börjar hata den tidningen mer och mer. Jag tror inte det finns någon annan internetsida som har ordet "chock" skrivit i nästan varje artikel. "Nakenchock", "bröstchock", "urinchock", "heterochock", och min favorit "Schulmanbögchock". Får dom verkligen fler besökare om dom skriver "chock" överallt?

Idag blir det väl utgång? Eller någon som vågar sätta emot?

Grattis bror, Idalisa, Rille och och och och och alla andra som tog studenten!


Veckans mening: Bögchock hos polisen i Västerbotten, "dom urinerade varandra i ansiktet och det luktade vanilj".

RSS 2.0