Gratis TV över internet!!!

Killarna bakom Kazaa och Skype har nu utvecklat en TV-tjänst där man kan glo sig blind på gratis TV genom internet. Programmet heter Joost och finns att ladda hem här http://www.joost.com/. Det befinner sig under betastadiet just nu och har 480 olika kanaler. Det kommer dock att växa.

Jag kollar just nu på Transformers tecknad. NOSTALGITRIP!!


Kalla mig bög...

...men jag tycker detta är lite rörande..


Dessa indier

Hittade denna video på Claudias blogg..Festivalen..

Vilken underbar helg det har varit. En massa folk man träffat samt en jävla massa glada miner. Men det man tänker på mest måste vara vädret. Snö i Sydney och värmebölja i Sverige. Ska man verkligen behöva flytta till London för att ta del av det milda klimatet. Jag är verkligen ingen fanatiker av 30 grader. Det får mig att svettas, och det gillar jag verkligen inte. Dock så är kvällarna underbara. 16 grader. Det är fan så att man kan sova utomhus. Fortfarande har jag inte levt upp till mitt löfte. Att under en Helsingborgs festival sova utomhus. Inget jävla tält eller en sovsäck. Utan gamla hederliga diket vid en väg eller nåt. Ah det får väl komma när man blir äldre så det inte känns pinsamt om snuten kommer och väcker mig.

Om ni föresten såg att vissa karuseller i stadsparken var igång, blinkade och spelade musik så var det inte jag som startade dom med en enda knapptryckning. Föresten så huserar de fetaste efterfesterna, på Söder. Närmare bestämt i svartklubben Golden Roof. Där man får pissa i duschen då någon har skitstora tollar som sätter stopp i dasset. Nej färdigsvamlat. Bob Hund är bästa livebandet som finns!

       

     

Tiger Woods....


Festivaltider.

Och ja jävlar vad varmt det är. Kommer nog somna utomhus idag. Annars vore det skam. Kommer kanske inte uppdatera här på några dagar. Så jag bjuder på lite japansk humor..Spontanresan..

Det hela började med att jag hade blivit trött och somnade hos Issa när hennes fest i fredags pågick för fulla muggar. En massa folk och en massa alkohol. Ungefär vid kl. 04:00 så vaknar jag av att Issa letar efter sin väska. Jag hör hur alla engagerar sig i letandet.
Sen hör man Kotten: "Men du hade ju redan packat ner den". Då tänkte jag vadå "packat ner". Var packar dom till?
Gick ut i köket och frågade vad som pågick. Då säger Kotten. Vi ska till Stockholm, ska du med? Klart som fan att jag ska med. Men vad fan ska vi göra där? Festa på Stureplan. Jaja klart jag ska med. Det skulle vara Jag, Issa, Kotten och Viktor.
Vi stegade hem och sa att alla skulle ställa klockorna på 12:00 senast 13:00 för att vi ska hinna komma upp i god tid. Det slutade att vi lämnade Helsingborg 17:00. Samt att vi fick en person till som skulle med. Ida som sa att hon aldrig i livet skulle hänga med på en sån spontan sak.

Första anhalten var Markaryd. Vi skulle tanka, men det gick mindre bra då bilen inte ville starta. Jag tänkte direkt att det var startmotorn och Kotten envisade sig om att han kunde starta bilen som är en automatare genom att putta igång den. Och det fungerade faktist bilen startade och vi var på vägen igen. En massa sjuka och roliga kommentarer gjorde att Viktor kissade på sig. Men han skyllde på att vi vägrade stanna. Tur för honom att jag hade kläder som han kunde låna. En massa skratt och garv.


Kissmannen

Vi skulle tanka bilen i Linköping igen. "Fan vad denna loppan drar mycket bensin". En Nissan Sunny eller något. Och ja det var trångt. Samma sak som i Markaryd bilen vägrade gå igång. Så vi började putta igen. Så hörde man en skrammel. Fan där rök transmissionen. Men icke, Kottens konstiga teori höll igen, bilen startade och vi var påväg till Stockholm på nytt. Nu började brudarna sminka sig för fullt. Vi killar kunde knappt andas av allt damm dom hade i ansiktet. Fan mer smör än vad jag hade på mackorna som jag gjorde på morgonen.

När vi anländer till Stockholm och Södra Mällarstrand så är de flesta vandrarhem överfulla. Vad ska vi då göra? Ja vi sover i Bilen tänkte vi, och begav oss mot gamla stan för att träffa upp Rille som bor och jobbar där nu. Han tog oss på en runda genom gamla stan. Förfan Pålsjö skog har mer liv på natten än vad Gamla stan har på kvällen. Var fan har vi hamnat? Vi såg inte en enda människa på 30 min när vi gick i gränder smalare än Kotten rövspringa.

När vi väl hittar Stockholms enda livliga kvarter så har Viktor inget legg. Hur fan ska vi komma in? Jag började snacka med en vakt och fick ett strängt nej. Liksom alla hade legg utom klanten som blivit av med det, men inte hunnit anmäla det försvunnet. Vi gick till nästa ställe där det stod en tjej som vakt. Trevlig som hon var släppte hon in oss. Ganska mysigt ställe med varierande musik och i en inte alls för hög volym, så man kunde prata med varanda utan att använda megafoner.

Snart började folk beställa lite starkare saker för man nöjer sig inte med en 6:a redbull. Då köper man en 12:a. Efteråt stack vi till Slussen för att käka något. Fan det var ganska livat i Stockholm. Det är trots allt typ Finland eller nåt.
Vi stack efteråt mot bilen för att typ sova eller nåt? För vem kunde tänka sig att man skulle träffa underbart folk som hade sprit i denna otrevliga stad. Vi träffade Lennon från Belgien, En stockholmare och Amaja från Spanien. Det var hur trevligt som helst när vi dukade till sprit-picnic utanför ett vandrarhem som hette Rygerfjord. Vi satt på marken och snackade om saker som dagisbarn hade sett för omogna. Tänka sig att spanskor var så bajsintresserade.

Amaja: Shit on me
Jag: No
Amaja: Come on, shit on me!
Jag: You are crazy!
Amaja: Poo poo on me BITCH!
Jag:??????????????

Och så skrattade alla så mycket att magen bara gick sönder. Föresten så bajsade Viktor på sig. Kiss och bajs? Ah jag hade inte mer kläder att låna ut.


Efterfesten

När vi väl skulle somna så fick vi inte plats i bilen så Kotten och jag la oss på ett liggunderlägg framför bilen. Skönare än att försöka somna med knäna vid halsen.
När vi vaknade på morgonen så hade Kotten dreglat ner min sovsäck, Idas kudde och sin egen tröja så man kunde trycka ur salivet när man vred tygerna. Vi bestämde oss för att ta en tur runt på Södermalm. Jävla massa backar som vi orkade inget när vi kom tillbaka till bilen.


På vägen hem så skulle vi tanka en bit utanför Stockholm. Då började bilen fitta sig igen. Så vi kom inte iväg alls på 1½ timme. Och när jag och kiss&bajs Viktor tog över spakarna så fick vi igång bilen. Och ja det var fan startmotorn som jag trodde från början.

Så galet omogen resa!!!

Tack till Kotten, Ida, Issa, Viktor och Rille för en trevlig tid!

En massa alkohol..

...fick jag i brevlådan. En sådan katalog med en massa alkohol till pissepriser. Bläddrar och funderar på vad man ska beställa. Är sugen som fan på en 18 årig single malt. Men det är inget man ska festa med. Mer att njuta till. Så det blir nog minibar-pakk x 4 så man klarar flygresan på ett behagligt sätt. Men dessa besällningar får man väl bara när man reser hem? Eller? Sen hade det även suttit fint med en Explorer vodka Bag In Box, 3 liter för 189:- Tänk då om det funnits Bag In Box Baileys. Dräparen tills man dör!!!

Igår var man ute på äventyr med Darj.. Cyklade runt i Helsingborg med vin i plastmuggar. Kan säga att Helsingborg upplevs bäst på cykel och med en Bag In Box. Testa. Ni lär inte bli besvikna.

Idag blir det lite party med Issa som kommit hem från sitt jobb. Typ i staden som luktar illa som fan. Trelleborg. Sen ska man bara få med IdaLisa att festa efter hennes arbetspass. Aja det ska bli kul som fan ikväll.

Dagens ord. LOCKADEUR


Lite bilder. Tema: Allt för uppmärksamheten..Helsingborgs IF!!

Så jävla gott. Nu är vi med i toppstriden och ett SM-guld är inte helt omöjligt.. Nästa match är på måndag och då möter vi storbratsen.

Kalaskul.

Hade som sagt en fest i fredags på min koloni.. Kan säga att det blev lyckad kväll som fan. Folk snålade inte med drickandet. Lite bilder..

Bara i Polen...


..............


Torsdagen..

Hela veckan har varit fullspäckad. Har varit på koloniet och byggt en ställning som ska hålla upp en 39 kvm stor presenning. Jag hade inget material så jag fick improvisera genom att spika ihop små brädor så det blir en lång. Det ser förjävligt ut. Men det håller till det som det ska hålla. Bara folk inte börjar hänga i det så är det no problemas.
Föresten.. Mitt lillfinger skakar som fan alla andra fingrar är lugna förutom lillfingret på höger hand. Jobbigt att skriva. haha
Ska handla mer kött idag. Blev mer folk än väntat imorgon.. Aja vi hörs till helgen då slänger ja gupp lite bilder.

Ciao!

Ps. Mitt namn är fortfarande Styrbjörn tills jag säger annat.

Bygga på höjd.

Säkerhetslinor? Nej, dom är bara i vägen för riktiga arbetare. Själv hade jag kissat och bajsat ner mig stup i kvarten.En liten vila, man blir ju svitt av allt skruande...och så den mest kända bilden av dom alla. Nej det är inte fejk..Kass jag är..

Jo jag vet att jag varit kass på att uppdatera här. Men jag har inte haft så mycket tid då jag jobbat, samt att jag börjat plugga ju. Så jag prioriterar de sakerna först just nu.

Helgen har varit händelserik som vanligt. Något nytt för den här helgen var att jag jagade en katt för att rädda han från en fästing. Men så fick jag mig en omgång istället. Han rev mig som fan och slutade inte riva. Jag hade jättedålig reaktionsförmåga så jag fattade inte att den rev mig ungefär dom 5 första sekunderna. Elvis hette katten föresten..

Idag spelar mitt Helsingborgs IF mot Göteborg borta. Jag kan tyvär inte ta mig upp då jag har ett prov jag ska lämna in idag. Tusan... Men följer matchen på sr.se såklart. Första Göteborg borta jag missar på många år..

Sen imorgon så blir man ett steg närmare 30.. Fyfan vad det går undan när man har kul.

Grillning blir det på fredag.. 5 kilo polsk korv ska slukas.

Vaknade upp på morgonen idag och hade sånt sjukt sug efter ostfrallor med Bregott.. Så jag gick till kylen, och vi hade ingen Bregott. Så jag gick och la mig igen.

Jag har ändrat mitt namn till Styrbjörn så ni vet!!

RSS 2.0