Spritladdad..

Vilken sjuk kväll det blev igår. Jag blev så sjukt snurrig att jag dansade. Det gör jag aldrig. Det måste se ut som fan när jag försöker dansa som Dr Dre. Träffade en del folk igår. Idag skriver  dom bara "Jag har aldrig sett dig så full". Ja då har dom inte varit med på Helsingborgsfestivalen. Som f.ö. är den bästa dagen att festa på i Helsingborg. Brukar inte bli några bra band. Men förra året så var det en hel del.

Idag ska jag bowla, jag och S:et mot Sannys hela gäng. Dom är typ 19 pers eller nåt. Jaja skiter jag i. Jag och S:et har tränat hela vintern. Jag har t.o.m. köpt ett eget klot för mina fingrar är för stora för dom som man får låna. Alltså ingen alkohol ikväll så man är fullt fokuserad.

Ska ta och dammsuga nu. Det ger bra träning till ikväll. Dra armen fram och tillbaka.

Dagens ord: Dagens låt: Familjen - Det Snurrar I Min Skalle

En sak till. Jag har inget papper vid datorn. Om ni undrar alltså.

Sällskapssjuk

Sitter här hemma och vill att någon ska ringa, så man kan hitta på något. Typ ut och gå en runda. Eller kanske dra en fika nånstans. Men ikke..
Så jag har tagit min tid att fixa Dall of Duty 4. Lätt det bästa spelet just nu. Fast jag bara kommer åt servrar där folk är sjukt duktiga. Men men..

Sen har jag även surfat lite på nätet. Jag har hittat lite roliga saker fakstist.

Roliga namn: (Klicka på länken)
Inga....
BU!!!
Star..

Sen har jag hittat en tjej som är lite ... ja vad ska man säga?
Bilddagboken


Hon märkte väl att hon fick sjukt många besökare så hon la lösenord på sin bilddagbok. Lägger istället in en annan länk..
En tjej som inte visar lika mycket som förra. Men trycker upp sina bröst mot skyn..   Bilddagboken länk 2
 


Föresten.. Jag drack ju igår. Hos Marcin. Jag, Issa, Marcin, Claudia och Idalisa. Trevligt som fan. Bilder kanske kommer.. Ingen aning om någon av tjejerna är sugna att skicka..

Dagens ord: Olaga utseende.

Onödiga prylar.

När jag vaknade idag så låg jag i sängen ett tag och bara funderade lite. Jag tänkte att jag har en del pengar att inkassera av folk. Men jag är den som inte vågar ta steget och fråga när jag får mina pengar. Det är väl deras skyldighet att höra av sig. Det är ju inte så att man glömmer bort 4-siffriga belopp om dom nu tror det.

Tänkte vidare. Vad har jag spenderat pengar på? Liksom fester tar mest pengar. Men vafan. Det är inte så att jag snortar kola och dricker skumpa. Jag lever på fattigmans vodka med vatten (ja det smakar bäst). Så där ligger nog inte problemet.
Men så slog tanken mig. ONÖDIGA prylar. Jag har köpt så sjukt många onödiga prylar. Liksom sånt man köpt och sen lagt i någon garderob. Man har glömt eller inte brytt sig om dom. Jävla stackare. Jävla japaner som dränker oss med sina roliga uppfinningar, och som dom sen tjänar sjukt mycket slantar på.


Här är några av dom som jag köpt. Varför? VEM FAN VET? Är jag prylgalen? JA!!

- En sån där sak som bygger musklar med hjälp av elektriska stötar. Jag ville bli biff. Användes 1 gång och kostnaden låg på 1500 kr.

- Walkman... Iofs. i mina yngre dagar. Men det var då minidiscen tog över. Så den användes max 2 gånger innan jag skaffade en minidisc. Priset: 1500.. Ja den var dyr och den var snygg.

- Handsfree.. Den som ligger i lådan och skräpar. Har aldrig använt. Kan heller inte tänka mig att använda den om jag inte blir VD för något stort företag. Kan bli jobbigt att gå runt med en telefonarm. Priset: 500

- Alla jävla kläder jag handlat de senaste 4 månaderna... Allt är för stort efter att man tappat nästan 20 kilo på 2 månader. Pris: Ungefär 5000..

Nej nog med detta. Nu bär det av till Marcin. Får se om jag vågar dricka något med min ostabila mage.


Dagens ord: Minbrorärsjuk.

Sommartider i Skåneland..

Ja detta är Skåne. Vi ska inte ha snö vid marsmånad. Vi ska ha sådär 15 grader varmt så man kan börja grilla och allt det där man gör på våren. Snö och kyla kan dom uppe i Sverige (Finland) leka med. Tittar nu på tempen. 4.5 grader.. Det framkallar ångest. Iofs. så kommer det kompenseras med en sjuk värme när jag, Linus, Sanny, S:et, Fia och Ramme ska till Ayia Napa. Då är det bara att ladda med ett stort minneskort i kameran.

Kollade på 100 Höjdare igår. Allvar. Jag älskar Filip och Fredrik. Det är nog dom första svenskarna jag älskar. Dom gör ett hundra procentigt program. Sjukt bra att dom valt USA så som dom gjorde i High Caparall. USA är riktigt konstigt land. Men WTF? Man älskar det pga. allt strange (alabama dialekt).

Just nu håller Linus (Smileman14) med en top 7 lista över skitsöta och underskattade skådespelare. Hans blogg.. Bara till att följa det. En mycket filmbegåvad rödhåring..

Nu ska jag bli helt frisk. Sen är man på tårna igen.

Dagens ord: Smörgåstårta..


Jag, Sanny, Marcin och Radek på Joddla med Siv


Hela gänget som var i Mellbystrand 2006.


Förra Helsingborgsfestivalen. Wallmans salonger..


Innan utgång

Död åt vinterkräksjukan..

Eller har man varkligen det? Jag vill minnas att när jag hade det sist så spydde man en massa. Nu kommer det sjukt mycket mer ur tvåan istället, och lite ur hålet där man stoppar kakor.
Mådde hur bra som helst igår på kvällen, la mig tidigt då jag och några till skulle upp till Halland till någon bonnahåla för att hjälpa en polare med hans hus. Men vid midnatt så händer det något. SHIT! Kutar in på toan och hinner precis sätta mig. (Nej ska väl inte skriva vad som hände därefter? Eller?)

Så hela natten spenderades på muggen..

Nej nu ska man äta lite blåbärssoppa. MmMm!!

Föresten. Löning imorgon. Men inte för lata mig. Har ju inte öppnat ett företagskonto där mina kunder kan betala mig. AAAAH Får väl bli till nästa vecka. Eller så får man vänta ännu längre!

Dagens ord: Hink..

SOMMAR!!

Jag med vänner på VEN. Allvar.. Fuck skärgården. Detta är skönare!

Levern värker. Då tar man nya tag.

Såja.. Får väl starta upp min blogg igen. Sån som alla andra har. Jag hade ju en förr. Men började blogga för bakgatan.se så en personlig blogg var det inte tid till.
Min gamla blogg hade jag på aftonbladet.se, men det går inte att uppdatera så jag startar en här. Verkar vara lättare och bättre.
http://blogg.aftonbladet.se/10337/ <---- Min gamla blogg.

Inatt var man och söp i Hyllinge. Faktist jätteroligt. Träffade lite nytt folk. Var där med Fia och Jacky. Två galningar..
Iaf. helgen har varit jättehård så jag däckade i en skön soffa (det var ingen stor fest, mest sköndrickande). Helt plöstligt vaknar jag av att en mamma sitter mitt emot mig och kallar mig för blattejävel. Bara att skratta. Jag tar ju inte åt mig så lätt. Måste vara grövre ord än så.

Färska Prinzen, allvar. Jag blir sjukt arg för att han är malmöit. Killen är hur skön som helst. Rekomenderar starkt hans låtar. Sjukt sköna och mycket skratt utlovas.

Föresten.. I Polen finns det en tradition att man ska hälla vann på folk på måndagen. Alltså imorgon. Men vad gör min guddotter. Hon stormar in och sprutar vatten på mig. Fick en liten chock. Ungefär samma chock som min hund fick när han dödade en annan hund.

Imorgon ska jag................................ Ah detta ska fan inte bli en "Igår gick jag ner för trappen till köket för att kolla på kastrullen i ugnen som satt fast i isen i nedersta facket, i frysen. Sen hoppade jag på tåget hit och dit. Sen imorgon ska jag kasta boll med skatorna"-blogg. Folk tröttnar att läsa såna bloggar. Givetvis om man inte är en tjej som ser bra ut.. Och kvinnor med barn ska alltid gå först när en båt sjunker? HELL NO!!

Ah slutsvamlat. Ny dag nya tag.

Dagens ord: Fjortis..

Föresten. Kan man inte skjuta alkohol? Måste bli en bättre fylla. Man slipper spy och och bränna halsen på starka drycker. Ska man våga testa? Har någon erfarenhet?

RSS 2.0