Hejsahne

Touchdown, u-båten, bron, kaninen.. Jepp ni gissade rät.. Nu ska jag bajsa.

Hej hej..

Var ett tag sen jag skrev något. Så jag får passa på att ge en stor eloge till alla katter ute i samhället som jagar råttor och möss.

Tiden går fort. Jag minns förra helgen som om det var 2 månader sen.  Och helt plötsligt är det bara 5 dagar till julen. Ah denna tid går fort. Man får hoppas att 2009 går saktare då man redan planerat in en hel del aktiviteter. Åka till Norrland och testköra lite scooters och ragga på älgar med en gran på huvudet och slicka lyktstolpar när det är minusgrader ute.. Allt sånt står på schemat.

Idag ska jag ägna mig åt det vanliga. Filmkväll med 8 liter hemakört. Man kanske blir lite lullig ikväll. Sen imorgon fyller Linda år. Hon blir väl 12 eller något. Det vankas kalas och hela stan ska komma verkar det som. Dock så har vi en dörrvakt så alla inte kommer in. VIP gäller för kvällen med andra ord.

En sak till jag börjar få ett musben. Jag har ju börjat använda musen med foten. Så jag inte slösar på handleden..

De är tillbaka!!!!

Hahahaha nu blir man glad. Nu har vi något att supa till dessa mörka juletider..


Blogg...

Som jag sa innnan.. Denna bloggen kommer att vara dåligt uppdaterad nu ett tag framöver. Jag lägger istället ner mer tid på mitt projekt. MEN! Sen när allt är på plats så kommer detta vara en blogg som endast handlar om mig och det som sker runt mig.. Så denna bloggen kommer verkligen leva upp till sin slogan. "Allt om din mamma"...

Morgondagen...

Ah så fullspäckad dag. Först ska man ner i källaren och hämta julpyntet. Detta jävla pynt, bara en massa glitter och småljus. Jag har hellre ett gäng svenskar som blinkar med en ficklampa än att asa upp skitet från källaren.
Sen kl. 10:00 ska man på möte med ev. annonsör. Det artar sig detta. Men jag känner att jag själv hade klarat av att sätta ut en massa annonser utan att behöva betala skjortan eller varit tvungen att slänga upp deras jävla fula reklam på sidan. Sen ska man på ett annat möte ang. upphovsrättslagar och vad som gäller på internet. Men jag kan ju redan det mesta, men det är bara bra att vara på den säkra sidan.
Sen ska jag till HD och snacka ang. ett ev. framtida sammarbete. Men dom vill först se hur jag utvecklar sidan..

Så imorgon håller vi tummarna att allt går sin väg.

LIVET LEKER!!

RSS 2.0