En massa alkohol..

...fick jag i brevlådan. En sådan katalog med en massa alkohol till pissepriser. Bläddrar och funderar på vad man ska beställa. Är sugen som fan på en 18 årig single malt. Men det är inget man ska festa med. Mer att njuta till. Så det blir nog minibar-pakk x 4 så man klarar flygresan på ett behagligt sätt. Men dessa besällningar får man väl bara när man reser hem? Eller? Sen hade det även suttit fint med en Explorer vodka Bag In Box, 3 liter för 189:- Tänk då om det funnits Bag In Box Baileys. Dräparen tills man dör!!!

Igår var man ute på äventyr med Darj.. Cyklade runt i Helsingborg med vin i plastmuggar. Kan säga att Helsingborg upplevs bäst på cykel och med en Bag In Box. Testa. Ni lär inte bli besvikna.

Idag blir det lite party med Issa som kommit hem från sitt jobb. Typ i staden som luktar illa som fan. Trelleborg. Sen ska man bara få med IdaLisa att festa efter hennes arbetspass. Aja det ska bli kul som fan ikväll.

Dagens ord. LOCKADEUR


Lite bilder. Tema: Allt för uppmärksamheten..











Kommentarer
Postat av: Mimmi

Ja den är gooo :D

2008-07-21 @ 21:36:27
URL: http://www.mimmigren.se
Postat av: hille

det gåt att beställ tilll nedresan med. Finns juh särskilda erbjudande för ned och hemresan=) eftersom drickan nog är ganska dyr där nere så kommer nog vi iaf beställa en del med oss ner.

2008-07-22 @ 16:21:28
URL: http://hileasoltun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0