Helgen som gick

En mycket händelserik helg.
Fredagen började med att IdaLisa ringde och frågade om jag var sugen på Köpenhamn. Nån klubb där man betalade inträde sen kunde man dricka sig redlös helt gratis. Megafett tänkte jag och ringde S:et. för detta kunde vi inte missa. Förfest hos Macke på Stattena. Vi hann ens inte dricka 3 groggar innan man var tvungen att bege sig till Knutpunkten. Jaja whatever.
Resan till Köpenhamn gick som på räls. Fan vad den stan lever nattetid. Inte som Stockholm, trist som fan.
Klubben var det fetaste jag sett. Skitbra musik om man inte var i trancerummet eller hiphoprummet. Skön techno/house bjöds det på där man fick sin alkohol helt gratis. Men det var inte som vi tänkt det. skumpa blandat med läsk eller något. Inget illa på smaken. Men man fick nog dricka typ 100 såna för att bli full. Och det gjorde vi. Sen hade vi sån mättnadskänsla i magen att vi inte orkade något.
Inne i trancerummet så började vakterna flytta på folk och möblera om. Jaha? Vad fan händer, helt plötsligt kommer DJ Sash från ingenstans. Jaha? Spelade sina gamla goa låtar i ny upplaga. Det var sjukt fett det också.
Kan säga att det var nog ingen där på hela stället som inte hade amfetamin eller ecstacy i blodet. Alla gick runt med vattenflaskor och ingen höll ögonkontakt.

Lördagen var det Bakgatans fotbollstrunering med efterfest på punkten. Megarolig och händelserik dag. Tack alla som förgyllde kvällen.

Bilder kommer upp senare för nu har jag brått.

Kommentarer
Postat av: claudia

"Alla gick runt med vattenflaskor och ingen höll ögonkontakt."



hahahahh

2008-06-30 @ 12:03:57
URL: http://claudiapl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0